Voša konačno pobedila u Superligi

Fudbaleri Vojvodine slavili su protiv Dinama iz Vranja u gostima rezultatom 3:1.
Voša konačno pobedila u Superligi
Foto: 021.rs
Dinamo je poveo u četvrtom minutu pogotkom Davora Nedeljkovića, ali je Voša preokrenula rezultat. Milan Đurić je prvo u 22. minutu izjednačio, prednost Vojvodini doneo je Bojan Matić u 51, a konačan rezultat postavio je Đurić u 89. minutu.
 
Vojvodina je ovim trijumfom prekinula seriju loših rezultata, upisala je osmupobedu u šampionatu i sada je deveta na tabeli sa 33 osvojena boda..
 
Za FK Vojvodina, ovo je prva pobeda u prolećnom delu sezone.
 
Poslednji put su fudbaleri Voše sva tri boda osvojili prvog decembra 2018. godine trijumfom na Banjici protiv Rada. Od tada ređali su se samo porazi i remiji.
 
Novosađani su trijumfom na jugu Srbije otvorili mogućnost za plasman u plej-of, mada će im za tako nešto biti potrebni odlični rezultati u poslednja dva kola. 
  • PUKA DIGRESIJA

    31.03.2019 23:33
    ZA NEOBAVEŠTENE KOMENTATORE
    Sindikalna podružnica razne sorte, što se okuplja na severu "Karađorđa" i sebe naziva organizovanom grupom "firma" - NISU NAVIJAČI FK Vojvodina... Jedino što ih spaja sa Vošom je puki interes, pošto klub vole do poslednje par ili ti nekretnine koja se povoljno može unovčiti i otuđiti. Ne mešajte babe i žabe!
  • @novosadjan

    31.03.2019 18:38
    Pozovi 192
    A da odu krimosi od navijaca iz te uprave ?
    A da ostanu ovi sto donose pare ?
    Ili treba da oni odu a krimosi ostanu , verovatnlno na to mislis kada kazes postovanje, cuvari vatre, pravi navijaci i ostale floskule krimosa
  • Novosadjanin

    31.03.2019 17:51
    Novosadjan
    Dok se Vama oblici poštovanja izražavaju u hiljadama evra nemoj te računati na njega !!!
    Kod Vukovića poznatog nadasve po čuvanju tradicije i poštovanja Sever je ćutao kao zaliven, ali svakog prvog KOVERAT !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.