Novosadska liga: Novi Sad demolirao Miletić, Mladost uzela bodove Fruškogorcu

Sedamnaesto kolo Novosadske lige odigrano je tokom vikenda.
Novosadska liga: Novi Sad demolirao Miletić, Mladost uzela bodove Fruškogorcu
Foto: 021.rs
RFK Novi Sad ubedljivo je savladao na gostovanju Miletić i to rezultatom 8:0. Posle ovog poraza Miletić je postao tim sa najgorom odbranom u ligi, pošto su primili 49 golova.
 
Prvoplasirana Mladost sa Satelita upisala je nova tri boda. Na gostovanju Fruškogorcu slavili su sa 4:2. 
 
Fruškogorski partizan doneo je neprijatno iznenađenje domaćoj publici u Bukovcu, jer ih je osmoplasirano Jedinstvo savladalo sa 3:0. Taj poraz Bukovčana iskoristio je TSK, koji je na gostovanju minimalnim rezultatom pobedio Petrovaradin i popeo se na treće mesto tabele.
 
U ostalim utakmicama igrali su još i Omladinac - Indeks 0:0, ŽSK - Sirig 0:0, Šajkaš - Slavija 0:1.
 
U sledećem kolu igraju: Indeks - Fruškogorac, Mladost - Petrovaradin, TSK - Šajkaš, Slavija - ŽSK, Sirig - Miletić, Novi Sad - Fruškogorski partizan, Bačka - Omladinac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.