Milošević o prekidu u Novom Sadu: Neshvatljivo

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević je prokomentarisao razloge za prekid utakmice protiv Vojvodine u Novom Sadu.
Milošević o prekidu u Novom Sadu: Neshvatljivo
Foto: 021.rs

"Zaista razumem navijačke strasti, ali ne mogu da prihvatim takve povike u mojoj zemlji. U Vojvodini živi dvadeset nacija i narodnosti. To mi je neshvatljivo", istakao je Milošević.

Podsetimo, na isteku prvog časa igre arbitar Milan Đorđić je poslao igrače u svlačionicu, zbog sporne pesme koju su pevali navijači Partizana.

Posle 13-minutne pauze je meč nastavljen, a na kraju je domaći tim slavio sa 3:2 i obezbedio plasman u plej-of.

  • VladaN

    08.04.2019 09:41
    Savo, šta tu nije jasno?
    Od 1989 ovo je državni projekat beogradskih vlastodržaca koji sprovodi ološ koji se tretira kao navijači umesto kao stoka. Problem je što i ovi "domaći" nisu ništa bolji od ološa iz "uže" Srbije.
  • Dragan

    08.04.2019 01:08
    Da se ne zaboravi
    Ukinuti prvu ligu na godinu dana radi opomene. Ili jednostavno pošteni ljudi da bojkotuju neobrazovane mlade uličare. To što su na ulici i nezadovoljni adresa je Andrićev venac. Nek se tamo okupei pevaju kao Miloševiću. Inače će otići u penziju bez penzije zahvaljujući Baronu nekulturnom‼️
  • ALUMNI

    07.04.2019 23:49
    KOMEDIJAŠ
    pa decenijama uče Novosađane da mrze svoj grad, svoje komšije, sve što ima veze sa Novim Sadom. Državni projekat samo tako može i da postoji......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.