Novosadska liga: TSK diše za vratom prvoplasiranoj Mladosti u završnici prvenstva

Tokom vikenda odigrane su utakmice 27. kola Novosadske lige, a gradski derbi igrali su Mladost i Novi Sad.
Novosadska liga: TSK diše za vratom prvoplasiranoj Mladosti u završnici prvenstva
Foto: 021.rs
"Kanarinci" su na svom terenu u najvažnijem meču sezone dočekali prvoplasiranu Mladost sa Satelita. Dobra utakmica sa dosta prilika, ali na kraju sa dva gola. A moglo je biti drugačije za Novi Sad, gađali su stative, prečku, nisu iskoristili udarac sa bele tačke, zbog čega su platili ceh, pa je izgledno da će sezonu završiti kao trećeplasirani tim. 
 
TSK je nastavio da održava bodovnu razliku upravo u odnosu na Novi Sad, a ovog vikenda mu je to pošlo za rukom, pošto je na gostovanju sa 1:0 savladao Sirig. Temerinci sada dišu za vratom Mladosti, pošto za njima zaostaju samo jedan, pa bi jedan kiks Sateličana mogao da uništi sve ono što su gradili tokom cele sezone.
 
Jedinstvo je postalo mašinerija i prava je šteta što nisu imali prvi deo sezone podjednako dobar kao prolećni. Na svom terenu Rumenčani su slavili protiv Fruškogorca sa 4:0.
 
U poslednjim kolima, znake života počeo je da pokazuje pretposlednji Omladinac, koji je za vikend savladao Šajkaš sa 3:0. To se ne može reći za tim sa dna tabele, Miletić, koji je ovog puta primio šest golova od Fruškogorskog partizana iz Bukovca.
 
U ostalim utakmicama sastali su se: Slavija - Indeks 1:0, Bačka - Petrovaradin 2:4.
 
TABELA
 
1. Mladost (58)
2. TSK (57)
3. Novi Sad (51)
4. Jedinstvo (46)
5. Fruškogorski partizan (45)
6. Indeks (36)
7. ŽSK (34)
8. Sirig (32)
9. Fruškogorac (30)
10. Bačka (30)
11. Petrovaradin (28)
12. Slavija (22)
13. Šajkaš (21)
14. Omladinac (19)
15. Miletić (10)
  • Fkm

    21.06.2019 20:47
    To nije Mladost, pojma nemam koji je to klub.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.