Sednica Skupštine FK Vojvodina 11. juna

Sednica Skupštine FK Vojvodina održaće se u utorak, 11. juna, na kojoj bi trebalo da se odabere novo rukovodstvo kluba.
Sednica Skupštine FK Vojvodina 11. juna
Foto: 021.rs
Sednicu je zakazao predsednik Skupštine Kluba Dragoljub Samardžić, a održaće se u prostorijama Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" na Veterniku, Novosadski put 114. 
 
Na prethodnoj sednici Skupštine, koja je sazvana na inicijativu navijača pre više od mesec dana, nije bilo "kvoruma", a iz kluba su tada poručili da će se o problemima u klubu razgovarati na kraju sezone, kada pristignu svi potrebni izveštaji.
 
Narednog utorka na mesto predsednika trebalo bi da bude izabran Vojislav Gajić, umesto dosadašnjeg prvog čoveka Dušana Vlaovića, dok će doći i do pregrupisanja u Upravnom odboru.
 
U njemu će ostati finansijer kluba Dušan Bajatović, očekuje se da poverenje dobije i advokat Božidar Beronja, dok je goruće pitanje i mesto sportskog direktora, pošto Saša Drakulić neće ostati na toj funkciji nakon loših rezultata. Prva želja bio je Ranko Stojić, a trenutno najbliži tom mestu je bivši fudbaler "stare dame" Nikola Lazetić, koji bi potom morao da izabere i trenera za narednu sezonu.
 
Sve to odigraće se pred početak priprema, u tom periodu Vojvodina bi trebalo da izabere novi tim, trenera i reši mnoge goruće probleme.
 
Sednica će početi u 18 časova.
  • Marko

    05.06.2019 14:53
    Zatvor
    Hoćemo li konačno smeniti i Vlaškalića.Čovek je uništio klub.
  • ciganija

    05.06.2019 09:48
    oprosteni svi gresi
    a ko se to dogovorio sad sa upravom?
    navijaci moraju to da aminuju,ko je to uradio u njihovo ime jer su bili i protiv bajata,jefte, a nedavno i tog gajica i beronje
    sta se promenilo?
  • Армаггедон

    05.06.2019 07:40
    Пардон,индијска серија.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.