Lalatović ponovo trener Vojvodine

Nenad Lalatović postaće novi trener Vojvodine, a njegova zvanična promocija zakazana je za nedelju, kada će se predstaviti u društvu novog rukovodstva kluba.
Lalatović ponovo trener Vojvodine
Foto: 021.rs

Mondo navodi da će pred novinarima pojaviti i novi/stari predsednik Vojislav Gajić i sportski direktor Nikola Lazetić koji će sa njim pokušati da vrate Vojvodinu u vrh srpskog fudbala.

Biće to povratak Lalatovića u novosadski klub posle dve i po godine. Kako je rekao, kada se pojavila ponuda Vojvodine nije imao dilemu, iako je u tom trenutku bio ugovorom vezan za Radnički, sa kojim je bio na pripremama u Sloveniji i već se vratio u Srbiju.

Nakon promocije i zvaničnog potpisivanja ugovora, Nenad Lalatović će se već popodne preseliti na Zlatibor na pripreme fudbalera, koji od prošle nedelje borave na planini.

S obzirom na to da se dogovor oko novog rukovodstva očekivao ranije, fudbaleri Vojvodine počeli su pripreme bez šefa stručnog štaba pod nadzorom trenera Nemanje Krtolice, a već pet dana su na Zlatiboru gde rade na kondiciji.

Lalatović je već dobio nekoliko pojačanja poput Nikole Drinčića i Marka Đurišića, profesionalni ugovor potpisao je Mirko Topić, a očekuje se burni prelazni rok na "Karađorđu". S obzirom na najave da je sve ispod četvrtog mesta neuspeh, operativci Vojvodine ovih dana rade na dovođenju igrača koji će odmah popraviti igrački kadar, a među njima su Bojan Ostojić (Partizan), Nemanja Vučić (Zemun), Petar Bojić (Mladost)...

"Bojažljivo" se spominje i interesovanje za napadača crno-belih Nemanju Nikolića, ali to u ovom trenutku deluje kao prilično komplikovano jer je igrač tražen i u Saudijskoj Arabiji.

  • ISTINKO

    24.06.2019 18:58
    Ode diktatoru
    Taj Lala... je bio trener u Vojvodini i ničim izazvan na jednoj konf. za štampu počeo da kuje u zvezde AV-a.

    Sjajan primer za mlade, kako se dupeuvlakaštvom postaje uspešan trener. Nađite u arhivi "021", sve tamo piše.
  • CojaNormala

    23.06.2019 19:44
    Haah
    Lalatovic? Hhahahaahahahah pa on je cirkusant a ne trener.... sto dalke govori da je cirkisant stigso u cirkus? Pravite cirkus od kluba, smeje vam se cela drzava...
    Ovaj dao ostavku u radnickom kad je video da nece proci ni prvu utakmicu kvalifikacija... a i ne moze sa takvim ponasanjem da ide u evropu, covek cirkusant a ne trener...uzas
  • ST

    23.06.2019 16:49
    Publike ce biti jos manje nego do sad. Ali nije njima do publike...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport