Menja se trava na "Karađorđu", teren bio u očajnom stanju

Počeli su radovi na postavljanju nove trave na stadionu "Karađorđe", zbog koje je "Vojvodina" imala velikih problema tokom prošle sezone.
Fudbaleri novosadskog superligaša su još u prvom delu sezone ukazivali da je teren u katastrofalnom stanju, te da je potrebna hitna zamena. Problem je izazvao korov muhar, a zbog svega toga, igrači "Stare dame", koji su ostvarili rezultate koji su daleko ispod očekivanja ovdašnje publike, nisu mogli ni da računaju na prednost domaćeg terena. 
 
Obnavljanje terena na "Karađorđu" predstavlja samo deo akcije podržane od strane Fudbalskog saveza Srbije i UEFA, kojom je predviđeno da nova trava bude postavljena na veći deo superligaških stadiona u Srbiji, te je fudbalski klub Vojvodina jedan od poslednjih klubova u zemlji koji će novu sezonu dočekati sa boljim i kvalitetnijim terenom. 
 
Kako poručuju iz kluba, zamena trave i praktično postavljanje novog terena predstavlja samo početak velikih infrastrukturnih ulaganja FK Vojvodina, s obzirom na to da je u planu i ozbiljno renoviranje FC "Vujadin Boškov", a takođe, već krajem ove godine, očekuje se i početak radova na izgradnji novog stadiona "Karađorđe".
 
Više o planovima nove uprave i novom stadionu čitajte OVDE.
  • Djurica

    29.06.2019 08:07
    Stadion i trava
    Krajem 70 trenirao sam atletiku na stafionu. Tako nesto kao ta trava ni Englezi nisu imali. Pricalo se da je to Vuja Boskov doneo odnekud. A usput smo i Hajduk ali ne iz Kule nego iz Splita pobedili sa 6 1 i pored Surjaka i brace Vujovic I ostalih. Toza Veselinovic bio trener pa kad dodje na Strand sa svojom prellepom zenom svi ih pozdravljaju i tapshu. A na stadionu svake druge nedelje po 20000 lljudi. A danas ni trave ni gledalaca a kamoli igraca. Tuga bozja.
  • Lovac

    26.06.2019 15:18
    3-D i makete
    Narednih godina nagledaćemo se idejnih rešenja, 3-d animacija zatim maketa i na kraju od novog stadiona neće biti ništa.Prestanite da nas pocenjujete!
  • Liman FKV

    26.06.2019 15:12
    Liman
    Da nam da jednu padinu Fruške Gore za naše potrebe. :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport