Vojvodina slavila kao domaćin u Bačkoj Palanci

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su prvu pobedu u Linglong Superligi Srbije, tako što su na startu novog prvenstva kao domaćini na stadionu u Bačkoj Palanci savladali ekipu Mačve rezultatom 3:1.
Vojvodina slavila kao domaćin u Bačkoj Palanci
Foto: 021.rs
Golova nije bilo u prvom poluvremenu susreta, ali je zato u nastavku bilo veoma uzbudljivo i postignuta su četiri pogotka.
 
Vojvodina je povela u 50. minutu, posle asistencije Nikole Drinčića mrežu gostiju zatresao je Bojan Matić. Isti fudbaler je samo minut kasnije duplirao prednost Vojvodine, da bi u 79. minutu Mačva uspela da smanji na 2:1, pogotkom Aleksandra Stevanovića.
 
Ipak, u samom finišu, tačnije u nadoknadi vremena, Miodrag Gemović je otklonio sve dileme oko pobednika sa 3:1.
  • JaDetelinarac

    21.07.2019 10:36
    Smehoteka od kluba i navijaca
  • Seljak Voja zidar

    21.07.2019 07:12
    Gde je Uprava napolje ?
    Nema.
    Namireni ?
    A samo je vlaovic bio problem...
    E onda OK .
  • Lovac

    21.07.2019 00:30
    Napokon, bravo momci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.