Novosadska liga: Jedinstvo i Šajkaš razmontirali protivnike, Novi Sad posle preokreta do pobede

Drugo kolo Novosadske lige donelo je mnoštvo golova, pa je viđeno 35 pogodaka na devet mečeva.
Novosadska liga: Jedinstvo i Šajkaš razmontirali protivnike, Novi Sad posle preokreta do pobede
Foto: 021.rs
Najubedljivije je bilo Jedinstvo iz Rumenke. Oni su na gostovanju Bačkoj u Begeču zabili čak osam golova, dok su svoju mrežu sačuvali čistom.
 
Posebno se istakao Pekić koji je postigao čak pet golova, u listu strelaca upisivao se u 15, 20, 60, 66. i 87. minutu, a pobedu Jedinstva potvrdili su još i Veselinović, Kitić i Vučićević. Posle drugog kola Rumenčani su tim koji se nalazi na prvom mestu tabele, sa 15 postignutih i nijednim primljenim golom, čime potvrđuju da su jedan od najozbiljnijih kandidata za plasman u Vojvođansku ligu Jug naredne sezone.
 
Više nego dobru partiju pružio je Šajkaš na domaćem terenu gde je dočekao čuruški Hajduk. Posle 90 minuta rezultat je bio ubedljivih 7:0 za tim iz Kovilja.
 
Uzbudljiv meč viđen je u Bukovcu, gde je Fruškogorski partizan dočekao Novi Sad. Poveli su "Kanarinci" preko Vučića, ali Bukovčani se nisu predali i ubrzo kvare slavlje novosadskog tima, pa se na poluvremenu odlazi nerešenim rezultatom. 
 
Na startu drugog poluvremena Bukovčani prelaze u vođstvo, ali igrači Novog Sada se nisu predali i konstantno su opsedali čuvara mreže Fruškogorskog partizana. Trud se isplatio u 77. minutu, kada golom Kavčića dolaze do 2:2. Neki timovi bi bili zadovoljni nerešenim ishodom na gostovanju, ali su plavo-žuti nastavili sa napadima i u 88. minutu utakmice, posle prodora i odličnog šuta Simića, Novi Sad dolazi do pobede od 3:2 i upisuje nova tri boda u prvenstvu.
 
U drugom kolu odigran je i komšijski derbi. Veternik je dočekao Futog, a slavio je domaćin rezultatom 2:0.
 
Lepe vesti Salajčanima donela je Slavija, koja je na gostovanju Omladincu u Stepanovićevu slavila sa 5:0. Na gostovanju je slavio i TSK, koji je sa 3:1 savladao kisačku Tatru. 
 
U ostalim utakmicama igrali su: Sirig - Indeks 0:1, Bačka (Đurđevo) - Petrovaradin 2:1, ŽSK - Fruškogorac 1:3.
 
  
  • slobodan g

    29.08.2019 18:31
    slobodan g
    Cestitke za izdvojen prostor povodom rezultata i izvestaja sa "malih" terena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.