Mirko Babić novi trener Novog Sada, čeka ga "vatreno krštenje" protiv Jedinstva

Mirko Babić, donedavni trener omladinskog pogona RFK Novi Sad, imenovan je za šefa stručnog štaba prvog tima ovog kluba.
Mirko Babić novi trener Novog Sada, čeka ga "vatreno krštenje" protiv Jedinstva
Foto: 021.rs
Uprava kluba ga je na ovu poziciju imenovala juče, nakon što su trener Dejan Vuletić i njegov pomoćnik Zekić, podneli ostavke posle poraza u Petrovaradinu. 
 
Babić je tokom igračke karijere nastupao za Novi Sad, Vojvodinu i Obilić, dok je kao trener vodio nekoliko klubova u Vojvodini. Navijači novosadskog kluba srećni su izborom novog šefa stručnog štaba, te smatraju da će Babić voditi tim na duže staze.
 
 
Novi Sad se trenutno takmiči u Novosadskoj ligi, petom rangu domaćeg fudbala. Zasada se nalazi na petoj poziciji u šampionatu, a posle 10 kola ima sedam pobeda i tri poraza. Vuletić i Zekić su ostavke podneli nakon dva vezana poraza od Indeksa i Petrovaradina. 
 
Babić će imati pravo vatreno krštenje na svom debiju kao šefa struke prvog tima, pošto će u subotu ugostiti Jedinstvo, prvoplasirani tim Novosadske lige, koji je još uvek neporažen, a ima gol razliku 42:1.
  • Детелинара Ф89

    11.10.2019 11:09
    рфк
    Било би лепо да рфк уђе у супер лигу па лепо да имамо прави градски дерби :)
  • детелинара

    09.10.2019 21:43
    Срећно Мирко! Да вратимо Канаринце тамо где су увек били!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.