VIDEO: Lalatović isključen na prijateljskom meču protiv Breše, igrači napustili teren

Fudbaleri Vojvodine igraju prijateljsku utakmicu protiv Breše, a trenutni rezultat je 2:1.
VIDEO: Lalatović isključen na prijateljskom meču protiv Breše, igrači napustili teren
Foto: 021.rs
Fudbaleri Vojvodine gubili su sa 2:0, pošto su golove za domaći klub postigli Donaruma u sedmom minutu iz penala i Bizoli u 13. minutu.
 
Do prekida meča je došlo u 33. minutu, kada je arbitar meča Daniel Amabile pokazao crveni karton šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću.
 
Činilo se da Lalatović najpre ne želi da napusti teren, ali ga je onda čitava ekipa napustila. 
 
 
Prekid je trajao desetak minuta. Ubrzo nakon toga, Voša je pogodila preko Đuričina i smanjila razliku. 
 
Zbog čega je šef struke Novosađana isključen, nije baš najjasnije, s obzirom na to da mu je sudija pokazao crveni karton, nakon odmahivanja rukom. Lalatović se žalio na suđenje i da situacije u kojima je Voša primila golove, nisu bile najjasnije. 
 
On je rekao da je u prvih 20 minuta suđenje bilo na strani Breše, te je on izrazio nezadovoljstvo, zbog čega je isključen.
 
"Mi ovde nismo došli da oni uvežbavaju svoje akcije i trebalo je da bude fer i korektvno suđenje. Kod njihovog prvog gola je bio ofsajd, potom je Drinčiću iscepan dres, a sudija nije svirao faul. Rekao sam mu da svira faul i pošto sam odmahnuo rukom, bio sam isključen", naveo je Lalatović.
 
Inicijativu u prvom poluvremenu imala je Breša, a u prvoj postavi nije bila najveća zvezda tima Mario Baloteli.
 
Na stadionu "Orzinuovi" prisutno je dvadesetak navijača Vojvodine. Na tribinama među domaćim navijačima moglo se čuti skandiranje "cigani, cigani".
  • Giga Moravac

    13.10.2019 18:39
    Niko da spomene šiptare koji su provocirali. Niko ne spominje suđenje u prvom poluvremenu na štetu Voše... važno je da svi brže bolje osuđujete...
  • Neinformisan

    12.10.2019 18:52
    Mi Evropljani, ma ajte
    Doživotni ban iz evropskog fudbala! U Kandahar na učenje sportske kulture!
  • Јое

    12.10.2019 18:30
    Ју,ју,ју,.....шта је ово.....јујују

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport