Košarkaši Vojvodine poraženi od Napretka

Košarkaši Vojvodine poraženi su treću utakmicu zaredom u Košarkaškoj ligi Srbije, ovog puta od aleksinačkog Napretka, rezultatom 112:94.
Košarkaši Vojvodine poraženi od Napretka
Foto: 021.rs
U Vojvodinu je stigao Miroslav Muta Nikolić, koji bi trebalo da spasi klub od ispadanja iz Košarkaške lige Srbije. U prva tri kola prvotimci Voše su poraženi, svaki put primajući iznad 100 koševa.
 
Međutim, još uvek ima dosta utakmica da se odigra i ukoliko se sastav konsoliduje pod palicom iskusnog trenera, a sada i uz podršku nove uprave, opstanak u najjačem rangu klupske košarke nije nemogući san.
 
Igrači Vojvodine su dobro otvorili meč, bili su u egalu sa domaćinom i to se osetilo rezultatski. U prvoj četvrtini Voša je uspela da nadoknadi osam koševa razlike i preokrene rezultat u svoju prednost. Čvrsto su se držali do kraja četvrtine, ali je na kraju prednost ipak imao domaćin - 28:26. 
 
Dosta čvrsto igrali su Novosađani i u drugoj četvrtini, bili su ravnopravni sa domaćinom i to se osetilo rezultatski - 27:27. Mogli su da budu zadovoljni košarkaši Vojvodine, jer su na poluvreme otišli sa samo dva poena zaostatka - 55:53.
 
Od drugog poluvremena Napredak je preuzeo inicijativu i kontrolisao meč. Polako je i nestajalo snage u redovima crveno-belih, pa je treća četvrtina pripala domaćinu sa 29:20, a dobijanjem poslednjeg perioda igre sa 28:21, postavljen je konačan ishod utakmice na 112:94.
 
Najistaknutiji u redovima Vojvodine bio je Lobarev sa 32 poena, dok je u timu Napretka Karalić postigao 26. 
 
Posle tri kola, Voša je na poslednjem mestu KLS-a. U narednom kolu, 26. oktobra, košarkaši Vojvodine dočekaće Vršac.
  • Тужно и страшно

    21.10.2019 10:50
    НОВИ САД
    Нови Сад као други највећи град Србије не сме да допусти да се кошаркашки клуб Војводина овако распада, мада је све разумљиво у овој лоповској држави.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport