Zukić pred Javor: Moramo da ginemo jedan za drugog

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu, na "Karađorđu", ekipu Javora, u 13. kolu Superlige Srbije.
Naredni rival crveno-belih ove sezone ne igra najbolje, pa se sa tri pobede, tri remija i šest poraza, nalazi na 11. mestu u šampionatu. Nasuprot tome, Voša je u dobroj formi, pa tako i u meču protiv Javora očekuje nova tri boda, koji su joj veoma značajni, jer je bodovna razlika među timovima u gornjem delu tabele veoma mala. 
 
Kapiten Vojvodine na prošloj utakmici u Kupu Srbije protiv Sinđelića, osamnaestogodišnji Dejan Zukić, kaže da će i pred meč sa Javorom mnogi reći kako su Novosađani favoriti i da će lako doći do pobede, ali ukazuje na to da je potreban maksimum borbe i zalaganja da bi do toga došlo.
 
"Bukvalno, svako od nas mora da pogine za svoje saigrače na terenu, jer samo tako možemo da se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima ove sezone. U svakom slučaju, možemo i moramo do pobede", poručuje mladi fudbaler.
 
Iskusniji Zukićev saigrač, Nikola Drinčić, navodi da su sve svoje misli usmerili na utakmicu protiv Javora, jer je jako važno da osvajanjem tri boda na tom meču zadrže mesto koje trenutno zauzimaju na tabeli. On je pozvao navijače da dođu na stadion Vojvodine u što većem broju, kako bi bili podrška igračima u crveno-belim dresovima na terenu.
 
Meč između Vojvodine i Javora igra se u subotu, od 18 časova, a karte se mogu besplatno preuzeti na blagajnama stadiona.
  • Slaninar

    26.10.2019 20:37
    Posle Javora
    Deki, nemoj više ovako da apeluješ na saigrače, jadnici doslovno izginuše...
  • Vlada

    25.10.2019 18:06
    Za pocetak, trcite i igrajte fudbal. Kad cujem da neko hoce da gine i to jedan za drugog i te fore, zeludac mi se prevrne.
  • Backi jarak

    25.10.2019 14:19
    Zemo
    Kako bi odmah da gine, bosanac....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.