Košarkašima Vojvodine izmakla pobeda u poslednjim sekundama

Košarkaši Vojvodine poraženi su u vojvođanskom derbiju od Vršca, rezultatom 94:92, u Košarkaškoj ligi Srbije.
Košarkašima Vojvodine izmakla pobeda u poslednjim sekundama
Foto: 021.rs
Utakmica u Novom Sadu bila je neizvesna, iako je delovalo u jednom momentu da će gosti rutinski doći do pobede. Ipak, pobednika su odlučila slobodna bacanja u poslednjoj sekundi. 
 
Košarkaši Vojvodine slabije su ušli u meč, pa su gosti imali inicijativu od samog starta. U prvoj četvrtini bilo je 25:21 za Vršac, a u drugoj 19:18, pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 44:39. 
 
Drugo poluvreme je ponovo počelo u znaku dominacije gostiju, ali je bilo i znatno uzbudljivije. Košarkaši Vojvodine uspeli su da sustignu goste koji su imali prednost od 16 poena. S obzirom na to da su se na vreme probudili u trećoj četvrtini, koja je pripala Vršcu sa 31:29, postojala je nada za Novosađane da iskoriste ofanzivni nalet i da preokrenu utakmicu.
 
Igrali su mnogo bolje u poslednjem periodu igre, koji ima je rezultatski pripao sa 24:19. Imali su crveno-beli i napad za pobedu, ali je sudija odlučio da svira faul za goste pri nerešenom rezultatu 92:92.
 
Sa linije slobodnih bacanja u poslednjoj sekundi bio je siguran Vasar, koji je doneo pobedu svom timu u Novom Sadu. 
 
U ekipi Vojvodine ubedljivo najefikasniji u ovom susretu bio je Aleksandar Radulović, koji je zabeležio 30 poena, sedam asistencija i šest skokova.
 
Posle četiri odigrane utakmice Voša ima isto toliko poraza. U narednom kolu, koje se igra 2. novembra, košarkaši Vojvodine gostuju Kolubari.
  • Amater

    28.10.2019 16:45
    Sudija Marko Striks zapamtite ovo ime.....Tolika arogancija i bezobrazluk i umesto da se igraju produže i pa ko je bolji neka pobedi sviraju bacanja istek vremena izvode se bacanja i Voša gubi
  • Limanac

    28.10.2019 15:31
    Momcima i Soceku se nema šta zameriti, zamerke sudijama i publici. Da je to u Pazaru ili Aleksincu gde su pune hale, da vidim sudiju koji bi se usudio da tako sudi domaćem timu. Šteta što tako malo publike dolazi na Vošine utakmice. Pogotovo im sada treba taj tkz treći igrač!
  • NS

    28.10.2019 15:24
    Kakva je ovo očigledna krađa bila!!! Al samo još malo da se ova ekipa uigra ni sudije nam neće ništa moći! Biće to ona prava stara Voša. Već se tu vidi Socekov rad i trud. Očekujem pobedu već u sledećem kolu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport