Gradska liga: Vinogradar deklasirao Slogu

Utakmice 10. kola Gradske lige Novog Sada odigrane su za vikend.
Gradska liga: Vinogradar deklasirao Slogu
Foto: 021.rs
Najubedljiviju pobedu odneo je Vinogradar koji je na gostovanju u Loku savladao Slogu sa 10 na prema nula. Ubedljiv je bio i Obilić, koji je u Vilovu dobio novosadski Slanobarac sa 5:1. 
 
Susek se pokazao kao tvrd orah pa je prvoplasirano Jedinstvo iz Gospođinaca "slomilo zube" na gostovanju ovom timu. Susek je dobio prvoplasiranu ekipu sa 2:0, a Jedinstvo je upisalo prvi poraz u ovoj sezoni.
 
Jedinstvo nije iskoristilo priliku da se odvoji od drugoplasiranog Borca, što su Rakovčani iskoristili. Borac je dočekao Čenej na svom terenu i posle 90 minuta rezultat je bio 3:0 u korist domaćina. Time se Borac približio na samo dva boda od Jedinstva.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Železničar - Moskva 2:1, Dinamo - Miletić 2:3, Titel - Proleter 2:1.
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport