Odbojkaši Vojvodine izgubili od Arkade u Galaciju

Rumunska Arkada je danas u Galaciju pobedila Vojvodinu NS seme sa 3:0, po setovima 25:23, 25:17 i 25:21, posle 77 minuta igre.
Odbojkaši Vojvodine izgubili od Arkade u Galaciju
Foto: 021.rs
Vojvodina je poražena u prvoj utakmici 2. runde kvalifikacija za CEV Ligu šampiona 2020.
 
Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda.
 
Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku će odlučiti "zlatni set", koji će se odigrati odmah po završetku druge utakmice. "Zlatni set" se igra do 15 poena.
 
Ukoliko eliminišu Rumune, Vojvodina će u 3. rundi (19 - 21. novembra i 26 - 28. novembra) igrati protiv pobednika dvomeča Šahtjor Soligorsk (BLR) – VaLePa Sastamala (FIN).
 
Poražena ekipa iz duela Vojvodina NS seme - Arkada Galaci igraće u šesnaestini finala Kupa CEV 2020. protiv Savo Volej Kuopija iz Finske. Prvi meč će se odigrati 11. decembra u Finskoj, a revanš sedam dana kasnije u Rumuniji ili Srbiji.
 
Revanš će se odigrati u sredu, 13. novembra u maloj sali Spensa od 17.30 časova.
  • Novosadjanin

    07.11.2019 18:51
    Sramota
    Tako je to kada nemaš svoju školu odbojke,kada u timu nemaš decu iz Novog Sada koju si rasterao zbog ličnih interesa i bogaćenja.Ne mogu Beograđani,Republika Srpska i ostali sa strane uz SNS upravu dati SRCE i DUŠU za VOŠU.SRAMOTA,ne samo za poraz već za ponašanje na terenu i pristup utakmici.Sada možda imate novca više nego inače ali nemate OBRAZ i ČAST.I uopšte VIŠE nije važno da li prolazite ili ne prolazite dalje.
  • Oki

    07.11.2019 16:25
    Idemo dalje
    Čekamo ih u spensu da im vratimo sve sa kamatom. Idemo u treće kolo pa u grupnu fazu lige sampiona. NAPRED VOŠA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.