Lalatović: Nadam se da je barem 80 odsto uprave srećno što smo pobedili

Posle pobede njegove ekipe nad Mačvom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović čestitao je svojim igračima i istakao da su delovali kao pravi tim.
Lalatović: Nadam se da je barem 80 odsto uprave srećno što smo pobedili
Foto: 021.rs
On je pozvao sportsku javnost da ubuduće više pažnje posveti Vojvodini, naglašavajući da je klub to zaslužio svojim rezultatima ove sezone.
 
"Nadam se da će sada i novinari malo više hvaliti Vojvodinu, a ne samo kuditi je kada izgubi ili odigra nerešeno. Kada sam došao, Vojvodina je bila sedma na tabeli, sad je druga, a pohvale od strane novinara iz Novog Sada, iz Sportskog žurnala i ostalih, ne vidim nigde. Vidim samo kritike i ne znam šta je razlog tome. Možda to što je Vojvodina druga ili to što će izaći u Evropu? Ja sam i došao ovde zbog toga, a ukoliko smetam, mogu i da odem, to nije nikakav problem. Dlaku na jeziku nemam i žao mi je kada me moji igrači pitaju: 'Šefe, da li je moguće da nas nikad nema u novinama? Da li je moguće da o Vojvodini niko ništa ne piše, a druga-treća je na tabeli? Samo pljuju i kritikuju kad izgubimo.' Baš me zanima da li će neko u narednih 14 dana, makar i na sedmoj stranici, pisati nešto o mojim igračima", rekao je Lalatović. 
 
Prema njegovim rečima, "Vojvodina je veliki klub i tužno je to što o njoj u Srbiji niko ništa lepo ne priča i ne piše".
 
"To je sramota i jako mi je žao zbog toga, jer Vojvodinu doživljavam kao svoju drugu kuću, pa zato ne mogu da verujem u neke stvari. Nadam se da je barem 80 odsto naše uprave srećno što smo pobedili, a 20 odsto možda i nije. No, šta da radim. Moji igrači su pokazali kako se bori za klub. Mi nemamo veliki fond igrača, ali od ovoga što imamo, ja izvlačim maksimum. Oni mi daju srce, a ja njima svoju dušu", naveo je Lalatović.
 
Dodao je da pobedu poklanja navijačima, "koji su pokazali kako se voli i bodri svoj klub, te im hvala na tome".
 
Vojvodina je u subotu pobedila Mačvu rezultatom 1:0 (1:0), u 16. kolu Super lige Srbije.
  • POŠTENI DEO SRBIJE

    11.11.2019 19:25
    @ Blade
    IZUZETAK KOJI POTVRĐUJE PRAVILO: Mačići se rađaju slepi i progledaju tek oko desetog dana. Nažalost, to nije slučaj sa navijačima i simpatizerim režimkih blizanaca, koji doživotno ostaju gluvi i slepi na sve dokaze i činjenice o malverzacijama i nečasnim radnjama njihovih klubova. Kad vam Bog nije dao moć da razlučite istinu od laži, samo nastavite da živite u vlastitim zabludama. Al zato, ne treba zaboraviti istinu da je Bog spor, ali dostižan.
  • Blade

    11.11.2019 16:25
    Aj ne budi smesan
    @kimi: Brate kad je on igrao u Zvezdi trener je bio Muslin, a CZ je tada imala ekipu koja bi sad bila prva ubedljivo a kamoli tada, nije bilo nikakve potrebe za tim sto ti izmisljas i pricas!Vas morali da kradu!Kako?Umesto 4 davali vam 5 golova?!
  • Velja

    10.11.2019 19:33
    Lala je 100% u pravu
    Podrška za čoveka koji unosi srce u ono što radi, nekada pretera u tome i pogreši u nečemu ali definitivno voli Vojvodinu i Novi Sad. A uprava neka se uzme u pamet i seti kako je bilo prošle godine u ovo doba pre nego donese bilo kakve odluke, ako slučajno nekome padaju na pamet sulude ideje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.