Voša kažnjena sa 300.000 zbog navijača koji su vređali Kokezu

FK Vojvodina kažnjen je sa 300.000 dinara, jer su Firmaši u nekoliko navrata vređali predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu.
Voša kažnjena sa 300.000 zbog navijača koji su vređali Kokezu
Foto: 021.rs
Kako smo ranije pisali, navijači Vojvodine sa severne tribine "Karađorđa" već neko vreme su u verbalnom ratu protiv Kokeze. Zbog uvreda koje su se mogle čuti na "Karađorđu", utakmice u Novom Sadu su dva puta prekidane - prvi put u vojvođanskom derbiju protiv Spartaka, a drugi put protiv Inđije. Ovo nije prvi put da se iz ovog razloga kažnjava Vojvodina. Klub je i u oktobru kažnjen sa 200.000 dinara zbog toga što su navijači vređali FSS.
 
Odluka o kazni doneta je na telefonskoj sednici Disciplinske komisije Saveza, prenele su Novosti.
 
Netrpeljivost Firmaša prema Kokezi prenela se i na novosadske ulice, pa su na nekoliko mesta osvanuli grafiti "kokezabet365", aludirajući na mrežu za onlajn klađenje. Iako netrpeljivost Firmaša prema predsedniku FSS-a traje od ranije, ona se pojačala nakon što je Disciplinska komisija Saveza odlučila da novčano i bodovno kazni Kabel zbog navodnog nameštanja utakmice protiv Smedereva, u Prvoj ligi Srbije.
 
Zbog uvreda na račun predsednika FSS koje su se mogle čuti na "Karađorđu", Vojvodina je još i "dobro prošla", s obzirom na to da je Partizan iz istog razloga kažnjen sa 750.000 dinara. Crvena zvezda je kažnjena sa milion dinara zbog pirotehnike na mečevima sa Radom i TSC, dok će Radnički morati da plati 50.000 dinara zbog loše organizacije meča sa Napretkom.
  • Laloš

    15.11.2019 16:49
    Da prostite na izrazu...
    Voša je kažnjena zbog šačice huligana i primitivaca koji vole sebe da nazivaju "firma"... Jest' da oni vole Vošu do poslednje krajcare i nekretnine koja bi se mogla otuđiti, povoljno uinovčiti i proćerdati, al pored svega toga ih ne možemo svrstati u tzv. NAVIJAČE. Za ološ tog soja zakonom je predviđena državna "sigurna kuća"- koju obezbeđuju naoružana uniformisna lica.
  • da

    15.11.2019 14:44
    300000 dinara nije ništa. Kada kazne krenu da potežu pitanje opstanka kluba tek onda će nešto da se promeni.
  • deki

    15.11.2019 13:54
    sportski polusvet
    Tako i treba, samo po džepu primitivnu bagru!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.