Voša dočekuje Šahtjor u borbi za Ligu šampiona

Odbojkaši Vojvodine dočekaće u četvrtak, 21. novembra Šahtjor iz Saligorska u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Voša dočekuje Šahtjor u borbi za Ligu šampiona
Foto: 021.rs
Nakon velike pobede u revanš meču drugog kola kvalifikacija u duelu sa rumunskom Arkadom, Vošu dočekuje finalna prepreka za plasman u najelitnije evropsko društvo. Uprava kluba je poručivala da će Ligu šampiona dovesti u Novi Sad i sada su na korak od toga. 
 
Međutim, taj poslednji stepenik zove se Šahtjor i izabranici Siniše Gavrančića moraju da nadigraju rivala iz Belorusije ne bi li zaigrali u grupi sa poljskom Zaksom Keđeržin Kozle, nemačkim Fridrihshafenom i belgijskim Knak Ruselarom.
 
"Okrećemo se samo toj prvoj utakmici u Novom Sadu. Recept znamo, ako uspemo da ponovimo pristup meču, energiju i kvalitet igre, a verujem i znam da igrači mogu još bolje da igraju, da možemo čemu da se nadamo i naravno možemo da očekujemo pobedu u prvoj utakmici. Ekipa koja igra revanš kod kuće je u prednosti, ali to nama nije nikakvo opravdanje ili alibi, znamo koje su naše ambicije i koji je naš cilj. Najbitnije je da se okrenemo prvoj utakmici i da tu zabeležimo pozitivan rezultat i da se polako pripremamo za revanš", poručio je šef stručnog štaba Vojvodine Siniša Gavrančić.
 
Utakmica između Vojvodine i Šahtjora igra se u Maloj sali Spensa, u 18 časova.
  • Baki

    20.11.2019 21:34
    Najbolji
    Napred Vošo.
  • Mr

    20.11.2019 18:03
    Liga šampiona
    Svaka čast odbojkaškom klubu na svemu sto radi. Duboki naklon

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.