Lalatović: Danas je lepo biti Novosađanin

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su i treću uzastopnu prvenstvenu pobedu ove sezone.
Lalatović: Danas je lepo biti Novosađanin
Foto: 021
U 18. kolu Super lige Srbije, crveno-beli su slavili protiv Rada na Banjici, gostovanju koje se kroz istoriju pokazalo kao vrlo teško i neugodno za "staru damu". Međutim, boljom igrom tokom čitavog susreta, fudbaleri Vojvodine uspeli su da osvoje nova tri boda i tako zadrže drugo mesto na tabeli.
 
Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić nije krio to da je izuzetno ponosan na ono što su prikazali momci u crveno-belom.
 
"Posebno sam srećan i zadovoljan zbog činjenice da smo, pored iskusnih igrača predvođenih Nikolom Drinčićem, na terenu danas imali petoricu bisera naše omladinske škole, koji su odlično ukomponovani u takmičarsku ekipu. Stoga takođe želim da se zahvalim i svim ljudima koji su angažovani oko našeg tima, a naravno i našim navijačima, koji su po veoma hladnom vremenu podržali Vošu u Beogradu", izjavio je Gajić.
 
Posle 18 odigranih kola u Super ligi, Vojvodina se nalazi na drugom mestu na tabeli, a kuriozitet je to da su, kada je Vojvodina poslednji put bila druga nakon ove faze takmičenja, na mestu predsednika i trenera bili Vojislav Gajić i Nenad Lalatović, baš kao što je to slučaj i danas.
 
"Jako sam zadovoljan zbog toga što nakon 18 odigranih kola imamo 39 osvojenih bodova, jer to jasno pokazuje drastičan napredak u odnosu na prošlu i neke ranije sezone. Primera radi, prošle sezone u ovo vreme, Vojvodina je imala skoro duplo manje bodova, a sadašnji rezultati dodatno dobijaju na značaju ukoliko se zna da su ostvareni sa petoricom mladih i talentovanih igrača u postavi i činjenici da smo, ako ne najmlađi, onda sigurno jedan od najmlađih timova u ligi. Za ovakve uspehe, najzaslužniji su igrači i dobra atmosfera u klubu, a mene kao trenera raduje to što se kod nas pre i posle svakog treninga čuje pesma, jer pesma donosi radost", napominje Lalatović.
 
On je apelovao na predstavnike javnosti da više pažnje posvete Vojvodini.
 
"Poslednji put kada je Vojvodina u ovoj fazi sezone bila druga na tabeli, to se desilo sa tandemom Gajić-Lalatović. Naš predsednik je pred početak sezone kao cilj zacrtao izlazak u Evropu i mi smo na dobrom putu da to ostvarimo, a jako bih voleo i kada bi se u medijima malo više pisalo o igračima Vojvodine, jer oni su to apsolutno zaslužili. Igraju dobar i kvalitetan fudbal, ostvaruju rezultate za poštovanje i zbog njih je danas lepo biti Novosađanin i navijač Vojvodine", rekao je Lalatović.
 
U narednom kolu, Vojvodina će u sredu od 17 časova na "Karađorđu" dočekati ekipu Radnika iz Surdulice, a ulaznice za ovaj meč na dan utakmice moći će besplatno da se preuzmu na blagajnama stadiona.
  • High ISO

    02.12.2019 08:48
    Bas i nije. Gradjani zadnjeg reda.
  • Vosha

    01.12.2019 12:53
    Mislis Vojvodjanin?
  • Musa kesedzija

    01.12.2019 12:21
    Sladoled
    Ako ste vas dvojica novosadjani onda sam ja kriptonac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.