U Vošu stigla prva pojačanja, došao fudbaler iz četvrte engleske lige

Fudbaleri Vojvodine započeli su pripreme za prolećni deo sezone u kojem nameravaju da ostanu u vrhu tabele, a u tome bi trebalo da im pomognu i novi igrači u timu.
U Vošu stigla prva pojačanja, došao fudbaler iz četvrte engleske lige
Foto: 021.rs
Na prvi trening u 2020. godini odazvalo se 19 igrača, a zbog obavljanja lekarskih pregleda izostali su golmani Emil Rockov, Nikola Simić i Nemanja Toroman, koji će se ekipi priključiti na popodnevnom treningu.
 
Novi igrač u crveno-belom dresu je dvadesetosmogodišnje krilo Miljan Vukadinović, koji je u redove Vojvodine stigao iz kruševačkog Napretka. U minuloj polusezoni je upisao 14 nastupa za Napredak, u kojima je postigao četiri gola uz pet asistencija. Sa novosadskim klubom ugovor je potpisao do juna 2022. godine.
 
Današnjem treningu u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" priključio se i mladi desni bek Marko Bjeković, koji je prethodnu polusezonu odigrao za novosadski Kabel. Iako trenira sa prvim timom Vojvodine, još nije odlučeno da li će u nastavku sezone igrati u crveno-belom dresu ili će ga klub pustiti da se još malo "kali" u prvoligašu.
 
U Novi Sad je stigao i dvadesetjednogodišnji Lazar Stojsavljević, donedavni štoper Njuport Kauntija, četrnaestoplasiranog tima engleske četvrte lige. Ovaj defanzivac je igrao i za čuveni Milvol, a očekuje se da u narednim danima potpiše profesionalni ugovor sa Vojvodinom.
 
Međutim, ovo nije kraj što se tiče novih igrača u klubu. Na listi želja šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića nalaze se još i Momčilo Mrkaić iz Javora, Bogdan Mladenović iz Žil Visentea, Stefan Đorđević iz Radničkog, te Marko Petković koji je trenutno slobodan igrač. 
 
Nasuprot onima koji su došli ili koji tek treba da dođu, postoje i oni na koje se više ne računa. To su Nikola Petković, Željko Filipović, Milan Lazarević, Nemanja Vučić i Nemanja Nikolić. Lalatović je otkrio i da su stigle milionske ponude za Mirka Topića, ali da je stav kluba da on treba ostane igrač Vojvodine barem do kraja ove sezone i da pomogne klubu da se izbori za plasman u Evropu.
 
Voša će u FC "Vujadin Boškov" trenirati do 23. januara, nakon čega će otputovati na dvonedeljne pripreme u Tursku.
  • Djenkinim stopama

    12.01.2020 16:21
    A u Šveckoj nemiri
    nije problem sto je iz 4 lige koja je verovatno na nivou superlige nego sto momak nigde nije igrao
  • Lala

    10.01.2020 11:52
    Čika Mile...
    И 4. лига Енглеске је боља од 1. српске. Реално.
  • Stevica

    06.01.2020 13:24
    Novi sad
    Jake marke,malo jace od kisele vode...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.