Vojvodina poražena od Zlatibora, plaćen ceh slabe prve četvrtine

Košarkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju Zlatiboru, rezultatom 118:108, u 15. kolu Košarkaške lige Srbije.
Vojvodina poražena od Zlatibora, plaćen ceh slabe prve četvrtine
Foto: 021.rs
Slaba prva četvrtina koštala je crveno-beli tim prilike da se nadmeće za pobedu protiv Zlatibora. Jedino u prvom delu meča Novosađani nisu parirali timu iz Čajetine i to se na kraju pokazalo presudnim.
 
Zlatibor je poveo sa 34:24 u prvoj četvrtini, a do kraja meča je samo održavao prednost koju je stekao, dok Vojvodina nije uspevala da značajnije ugrozi rivala. Na poluvreme se otišlo pri rezultatu 62:49, ali su košarkaši Voše uspeli u drugom poluvremenu da se vrate na samo tri poena zaostatka.
 
Kada se očekivalo da prelome i vrate utakmicu u Egal, izabranici Filipa Soceka su posustali i Zlatibor se ponovo rezultatski odlepio, završivši treću četvrtinu sa 31:30 u korist domaćina. Voša je bila bolja u poslednjem delu igre, dobivši Zlatibor sa 29:25, ali to nije ni približno dovoljno da bi se učinilo nešto više od umanjena rezultatske razlike.
 
U timu Vojvodine najviše se istakao Enes Latifagić sa 22 poena, dok je u redovima domaćina najefikasniji bio Svetozar Popović upisavši 26 poena.
 
Posle 15 odigranih utakmica Vojvodina je ponovo na Začelju tabele, sa bodom zaostatka za Tamišem, Beogradom i Metalcem.
 
U narednom kolu, 18. januara, Vojvodina dočekuje Napredak, tim iz sredine tabele.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport