Voša dovela crnogorskog talenta iz Benfike i rumunskog internacionalca

U toku dosadašnjeg prelaznog roka u Vojvodinu je stiglo devet pojačanja.
Novi igrači Vojvodine su Nikola Andrić (28), Nikola Mirić (18), Bogdan Mladenović (24), Stefan Đorđević (29), Konstantin Nika (27), Petar Pavlićević (20), Lazar Stojsavljević (22), Momčilo Mrkaić (30), Miljan Vukadinović (28).
 
Stojsavljević, Vukadinović, Mrkaić u Voši su od početka godine, a Vukadinović je na dve pripremne utakmice u Novom Sadu stavio do znanja da Lalatović može da računa na njega u nastavku sezone.
 
Predsednik Vojvodine Vojislav Gajić istakao je da mu je posebno drago što je u klub došao Petar Pavlićević, omladinski reprezentativac Crne Gore, za kojeg je rekao da je izuzetno talentovan. Pavlićević nastupao za tim Benfike do 23 godine, a sada se sprema bi trebalo da pojača sredinu Vojvodine i da pripomogne u ofanzivi. Od njega se očekuje da u narednom periodu još više napreduje i stasa kao igrač, te da potom izraste u jednog od oslonaca igre Vojvodine. 
 
Iz Partizana je u klub došao Nikola Mirić, dok je Bogdan Mladenović stigao iz Žil Visentea, Đorđević iz Radničkog. Iz rumunskog Vitorula stigao je Konstantin Nika. Rumunski internacionalac je tokom svoje karijere nastupao i Dinamo iz Bukurešta i Atalantu, a upisao je nastupe i za Ćesenu, Avelino, Kalarsi.
 
Sa timom u Belek nisu otputovali Nika i Pavlićević, odlukom šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića. Oni će trenirati individualno u FC "Vujadin Boškov" sa kondicionim trenerom Aleksandrom Jankovićem, a u rad sa ekipom uključiće se po povratku Voše u Novi Sad.
  • mm

    27.01.2020 08:05
    neistina...
    ""Želja kluba je da u narednom periodu otvori prostor za razvitak i napredak mladog 17-godišnjeg Vukašina Bogdanovića, napadača koji je član naših mlađih reprezentativnih selekcija i koji pokazuje izuzetan talenat u svojoj uzrasnoj kategoriji, kao i još neke fudbalere koji nadolaze i kojima treba dati šansu. To je jasna politika i orijentacija kluba za budućnost, a naravno, način i brzina njenog sprovođenja u delo zavisiće od procena i odluka šefa stručnog štaba", istakao je Gajić.""

    i onda dovede 10-ak igrača na polusezoni...a Vošina deca?!
  • @Vojvodjanin

    26.01.2020 09:23
    10.mil €
    Ima podmladak...Tedić(potpisao za Man C.), Mićin(potpisao za Udineze), Rubežić(N. Pazar i tek će da se proda). Svi pre toga otisli iz Voše u Čuku.
    Svu trojicu oterao Vuković. I Voša izgubila 10.mil €...
  • NS

    26.01.2020 00:53
    slanina
    Sjajno! Na veliko iznenadjenje opet cemo biti treci, posle beogradskih budzetskih korisnika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.