Lalatović posle pobede nad Rapidom: Jako sam zadovoljan, ali treba ići od utakmice do utakmice

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović poručio je da je zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad bečkim Rapidom, rezultatom 2:0, u okviru priprema u Beleku.
On je poručio da je zadovoljan igrom i u prvom i u drugom poluvremenu, kao i pristupom svojih izabranika.
 
"Igrači su ispunili sve ono što sam tražio i prikazali ono što radimo na treninzima do poslednjeg atoma snage, a to donosi rezultat. Rekao sam im da u modernom fudbalu, ako ne uđete u meč sa 200 odsto i ne igrate u oba pravca, onda ne možete pobediti timove kao što su Šahtjor i Rapid. Protiv Šahtjora smo takođe odigrali odlično i za sada sam stvarno jako zadovoljan. Momci dobro rade i treniraju, žele da mi se dokažu i izbore za mesto među startnih 11, zbog čega sam jako ponosan", poručio je Lalatović.
 
On je ukazao na to da su igrači izveli lepu akciju prilikom prvog gola, kao i da su kod drugog pogotka vidi ono što rade na treninzima, a to je da u završnici akcije u protivničkom šesnaestercu bude četvorica ili petorica igrača Vojvodine. 
 
U pogon polako ulazi i napadač Nemanja Čović, koji je u prelaznom roku pred početak šampionata stigao u Vojvodinu, ali je odsustvovao sa terena čitavu polusezonu zbog povrede. On će biti spreman za start prolećnog dela šampionata, a na utakmici protiv Rapida igrao je pola sata, te ga je Lalatović izveo iz igre kada je utakmica postala grublja, kako ne bi rizikovao povredu. 
 
Međutim, Lalatović ne želi nikakvu euforiju zbog dobrih igara i rezultata tokom priprema.
 
"Ne volim ništa da pričam unapred, jer treba ići od utakmice do utakmice. Pripremni period je jedno, a prvenstvo je drugo. Igrači ovde nemaju pritisak da moraju da pobede i videćemo kako će biti kad krene sezona. Ipak, sigurno je da svaka pobeda znači mnogo, pogotovo za samopouzdanje mojih igrača", zaključio je Lalatović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport