Voša ide u Ub po trofej Kupa

Finale 54. Kupa Srbije, u kojem će se sastati odbojkaši Vojvodine i Partizana, igraće se u Ubu, 1. marta.
Voša ide u Ub po trofej Kupa
Foto: 021.rs
U Ubu će se igrati i finale u ženskoj konkurenciji, u kojem će snage odmeriti odbojkašice Uba i Jedinstva iz Stare Pazove.
 
Voši već godinama izmiče trofej Kupa, iako poslednje tri sezone vlada domaćom odbojkom. Poslednji put Voša je Kup osvojila u sezoni 2014/15, a u međuvremenu je uspevala da dođe do polufinala i finala, ali ne i da pobedi.
 
Vojvodina u svojim vitrinama ima 14 trofeja nacionalnog kupa, a u Ubu će ići na 15. Protivnik će joj biti tim koji je ove sezone jedan od najozbiljnijih rivala Novosađana u borbi za titulu, a u pitanju je beogradski Partizan.
 
Beograđani su prilično sigurno stigli do finala Kupa. U osmini finala slavili su protiv Ribnice, a potom su nadigrali Crvenu zvezdu i Mladi radnik.
 
Da je put Vojvodine do finala bio siguran i munjevit, ne može se reći. Nakon pobede protiv Gornjeg Milanovca, usledele su prave borbe protiv Radničkog i posebno Niša u polufinalu.
 
Utakmica finala igra se 1. marta, u 16:30 časova, a prenos će biti na Radio-televiziji Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.