Rukometaši Vojvodine protiv Metaloplastike za četvrtfinale Seha lige

Rukometaši Vojvodine dočekaće danas, 11. februara, šabačku Metaloplastiku u borbi za četvrtfinale Seha lige.
Rukometaši Vojvodine protiv Metaloplastike za četvrtfinale Seha lige
Foto: 021.rs
U prvom meču osmine finala plej-ofa Seha šampionata, koji se igrao u Šapcu, Vojvodina je slavila sa golom razlike 25:24. Minimalna prednost uliva nadu šampionu Srbije da će na domaćem terenu na Slanoj bari izboriti plasman u četvrtfinale regionalnog takmičenja.
 
Šef stručnog štaba Voše Boris Rojević kaže da ih očekuje težak posao.
 
"Odigrali smo jako loše u prvih 20 minuta u odbrani prvog meča. Recept za uspeh je naša igra u odbrani od 20 do 60 minuta kada smo primili 10 golova. Poznato je da od kada sam ja trener Vojvodine naš tim gaji igru sa snažnom odbranom iz koje je kasnije sve lakše. Nažalost ni na ovom meču nećemo moći da računamo na dva važna igrača, Milaševića i Mirkovića, ali šta je tu je, moramo biti spremni i bez njih da ostvarimo pobedu", poručuje Rojević pred meč sa Metaloplastikom.
 
Rukometaš Vojvodine Jovica Nikolić navodi da poštuju Metaloplastiku, da su videli koliko su ozbiljan protivnik.
 
"Mi sada igramo pred našom publikom i sigurno da će nam biti lakše. Pozivam navijače da nam pomognu i da nastavimo sa sjajnim igrama u SEHA ligi", zaključuje Nikolić.
 
Pobednik ovog duela odlučiće koji će srpski predstavnik igrati u četvrtfinalu, gde ga čeka jedan od favorita za osvajanje regionalne lige, mađarski Vesprem.
 
Utakmica između Vojvodine i Metaloplastike igra se u hali "Slana bara", sa početkom u 17:15 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.