Drinčić: Zvezda ima svoje planove, ali i mi imamo svoje

Fudbaleri Vojvodine odmeriće snage sa Crvenom zvezdom, u subotu, 22. februara, na stadionu "Rajko Mitić", u 22. kolu Superlige Srbije.
Voša je pobedom otvorila prolećni deo sezone, ali sada na megdan ide aktuelnom prvaku države, koji je već sada viđen da će uzeti još jednu titulu. U slučaju da Voša izgubi, a Partizan protiv Bačke Topole ostvari trijumf, crno-beli će povećati bodovno prednost u odnosu na Novosađane, na pet bodova razlike.
 
Ipak, u taboru Vojvodinu ne kalkulišu na početku prolećnog dela sezone, jer ima još dosta da se igra, a kapiten Voše Nikola Drinčić poručuju da je atmosfera u redovima "stare dame" dobro i da igrači željno iščekuju da utakmica počne.
 
"Raspoloženje u našoj ekipi pred ovu utakmicu je sjajno. Dobro smo odradili pripreme i zabeležili pobedu u prvom prolećnom meču, što nam je bilo jako važno, tako da je za sada sve u najboljem redu. Što se tiče utakmice protiv Crvene zvezde, očekuje nas jako težak meč. Oni imaju neke svoje planove, ali i mi imamo svoje, pa ćemo videti ko će biti uspešniji", navodi popularni Drina.
 
U prvom delu sezone, Vojvodina je poražena od Crvene zvezde na "Karađorđu" rezultatom 2:1, ali je, po mišljenju mnogih, na tom meču zaslužila barem jedan bod.
 
"Ovo će sigurno biti dosta drugačija utakmica u odnosu na onu iz prvog dela sezone. Sa promenom trenera, Crvena zvezda je promenila i stil igre i dobila neku novu energiju, dok smo mi sa našim šefom nastavili ciklus koji smo započeli i sada se još bolje poznajemo, te mislim da bolje i ispunjavamo njegove zahteve na terenu", napominje Drinčić.
 
Crvena zvezda protiv Vojvodine će zasigurno imati dobru podršku sa tribina, a to mogu da očekuju i igrači Vojvodine, s obzirom na to da je klub svim zainteresovanim obezbedio besplatan prevoz i ulaznicu za meč. Više o tome kako da dođete do besplatnog prevoza i karte za sutrašnji meč, čitajte OVDE.
 
Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra, na stadionu "Rajko Mitić", sa početkom u 18 časova.
  • Tarot

    22.02.2020 10:03
    A plan je
    Da što bolje odglumimo kako smemo da pobedimo, da igramo uopšte i da se što manje providno sklonmo.
  • Liman 2

    22.02.2020 10:01
    FKV
    Svi u kavez!!!
  • navijac

    22.02.2020 08:42
    Napred Voso

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.