Odbojkaši Vojvodine nastavili pobedničku seriju, pao Mladi radnik

Odbojkaši Vojvodine bili su ubedljivi protiv Mladog radnika, pobedivši ga sa 3:0 u setovima, u četvrtom kolu Mini lige.
Bio je to prvi meč Vojvodine pred domaćom publikom nakon osvajanja trofeja Kupa Srbije, pa su pre samog početka utakmice šampioni države sa peharom izašli na teren kako bi se zahvalili novosadskoj publici na podršci.
 
Voša je odmah krenula ubedljivo, poveli su na startu, a Rudić je servisom došao do prednosti od 16:12. Domaćini su samo povećali svoju prednost i set priveli kraju sa 25:19.
 
U drugom setu Požarevljani su se probudili, poveli na startu, ali su Novosađani uspeli da se vrate. Bilo su dva tima u egalu pri rezultatu 18:18. Poveli su Novosađani, a David Mehić je zaključio set na 25:22.
 
Treći set je doneo malu neizvesnost na početku, ali su šampioni Srbije prelomili i na kraju došli do pobede, osvojivši set sa 25:21. 
 
U petom kolu Mini lige, Vojvodina će gostovati subotičkom Spartaku, u subotu, 14. marta. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport