Lalatović o meču sa Mladosti: Nema opuštanja, želimo trofej Kupa

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio da crveno-beli tim ima pobedničke ambicije u Kupu.
Lalatović o meču sa Mladosti: Nema opuštanja, želimo trofej Kupa
Foto: 021.rs
Ipak, on upozorava da meč četvrtfinala protiv Mladosti neće biti lak za Vojvodinu.
 
"Ono što je sigurno jeste da kod mojih igrača ne sme biti nikakvog opuštanja pred ovu utakmicu, iz prostog razloga što ni mi, ni Mladost, u taj meč nećemo ući u top formi. Pauza zbog korona virusa je ostavila traga na sve ekipe, te po povratku na teren niko neće biti na istom nivou kao kada je sezona prekinuta. Iz tog razloga, smatram da su šanse 50:50, a da će u polufinale proći tim koji bude imao više sreće i pokaže veću želju za pobedom i ljubav prema svom klubu i navijačima", kaže Lalatović.
 
Voša i Mladost su se ove sezone sastali dva puta i u obe utakmice slavili su Novosađani. Uz to, Vojvodina pruža bolje partije od Mladosti ove sezone, pa je tako treća u šampionatu, dok se tim iz Lučana nalazi u središnjem delu tabele.
 
"I u Lučanima i u Novom Sadu smo pobedili 2:1, ali su obe utakmice bile vrlo teške i neizvesne. Mladost je dobra ekipa, organizovana i odlično vođena, a od ranije je poznato da je Kup vrlo nepredvidivo takmičenje, u kojem ponekad do samog kraja dođu timovi od kojih se to nije očekivalo. Međutim, naš cilj je poznat, a to je da osvojimo trofej, te mi iz tog razloga ni nije toliko bitno da li ćemo u četvrtfinalu igrati protiv Mladosti, Zvezde, Partizana ili nekog drugog", zaključuje šef struke crveno-belih.
 
Utakmica između Vojvodine i Mladosti igraće se 3. juna, na "Karađorđu".
  • Detelinara45

    13.05.2020 21:08
    A krsta ti da ces se boriti?
  • Ns boy

    13.05.2020 18:14
    Ti si jos u Vosi.
  • @Mile pizza(ne)

    13.05.2020 17:25
    OVDE DIVANIMO O SPORTU!
    S'obzirom da sportsku vest komentarišeš sa političkom konotacijom, ni za jotu nisi bolji od onoga , koga si tako žučno uzeo u usta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.