Proleter se protiv Javora oprašta od domaće publike za ovu sezonu

Fudbaleri Proletera sa Slane bare dočekaće danas, 12. juna, na "Karađorđu" Javor iz Ivanjice, u utakmici 29. kola Superlige Srbije.
Ovo je poslednji meč za Proleter u Novom Sadu do kraja prvenstva, pa žele da se na najbolji mogući način oproste od domaće publike za ovu sezonu. 
 
"Ukoliko prikažemo igru koja nas je krasila, povoljan rezultat ne bi trebalo da izostane. Atmosfera je obećavajuća, željni smo još jednog uspeha koji bi nam najverovatnije doneo 10. mesto, koje smo posle nešto lošijeg starta i priželjkivali", rekao je trener Proletera Branko Žigić za "Dnevnik".
 
Proleter i Javor su se već sastali ove sezone i tada je u Ivanjici slavio domaćin minimalnim rezultatom.
 
Utakmica između Proletera i Javora igra se na "Karađorđu", u 18 časova.
  • Sole

    12.06.2020 14:33
    Koje publike?Oni je imaju kao da je korona i zabrana okupljana, ko to još gleda osim onih lezilebovića, što idu na sve utakmice na stadionu i Spensu, jer ne znaju šta će od sebe, mnogo su više imali kad su igrali u nižim rangovima i igrala i neka njihova deca, a ne Kokezina i ostalih menadžara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.