Firmaši neće na finale Kupa u Niš: Jasna namera da se Vojvodini uskrati podrška

Navijačka grupa Firma 1989 reagovala je povodom izbora da Niš bude lokacija gde će se igrati finale Kupa Srbije, između Vojvodine i Partizana, poručivši da tom meču neće prisustvovati.
Firmaši neće na finale Kupa u Niš: Jasna namera da se Vojvodini uskrati podrška
Foto: 021.rs
Oni su se prisetili utakmice iz 2011. godine, kada su navijači Vojvodine, kako navode, prošli "celodnevno maltretiranje i torturu", iako je, navodno, u interesu ljudi koji vode srpski fudbal i tada bilo to da se na našim stadionima okuplja što veći broj gledalaca. Kako su podsetili, tada je na finale Kupa u Beograd krenulo 8.000 navijača, a iz Novog Sada su pošli u 15:30 časova, dok su na stadion ušli tek u 20:45h.
 
"Samim tim, postavljamo pitanje: ako nam je tada trebalo skoro pet sati da dođemo do Beograda, koliko će nam vremena biti potrebno da dođemo do Niša. Da li se pokazuje jasna namera da Vojvodina ima što manju podršku svojih navijača u finalu, čime se opet insinuira da je unapred poznato kome treba da pripadne pehar?", pitaju se navijači Vojvodine.
 
Za njih je jedino rešenje da se žrebom pronađe pošteno rešenje, a to je da se finale igra ili na "Karađorđu" ili na stadionu Partizana. 
 
"Svaka drugačija odluka pokazala bi jasnu nameru i opredeljenost da se fudbalskom klubu Vojvodina maksimalno uskrati podrška na finalu, a sam klub dovede u situaciju da bude samo puki akter meča čiji je ishod unapred određen", dodaju navijači.
 
Oni su naveli i da se neće izlagati celodnevnom maltretiranju samo zato da bi "svojim prisustvom na utakmici nekome dali lažnu sliku o tome kako je finale proteklo u fer i poštenim uslovima".
  • Novosadjanin

    20.06.2020 07:58
    VOSA
    @Trt-@Bosko...Ima vas vise koji placete...
  • Boro iz Pobede

    20.06.2020 04:07
    Krenite na vreme, dan ranije svakako vam se placa satnica!
  • Bosko

    18.06.2020 11:06
    @Novosadjanin
    Nego, jel vam keramicar iz BIA podelio plate?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.