Finale Kupa Srbije na "Karađorđu", ali preko video-bima

Fudbalski klub Vojvodina organizovaće gledanje meča finala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana na svom stadionu, putem video-bima.
Voša je nominalno domaćin meča koji se igra u Nišu. A odluka da se u ovom gradu igra finale takmičenja izazvala je negodovanje, kako navijača, tako i uprave crveno-belih.
 
"Usled nerazumne odluke da se finale Kupa Srbije igra u Nišu, Novosađani i svi ostali Vošini simpatizeri će meč gledati u svom gradu, na svom stadionu, preko video-bima ispred natkrivene zapadne tribine stadiona 'Karađorđe'. Dođite da u srdačnoj i veseloj atmosferi gledamo naš tim u borbi za pehar i da se, nadamo se, posle meča svi zajedno radujemo", navode u klubu. 
 
Finale Kupa igra se u sredu, 24. juna, sa početkom u 19 časova.
 
Odluka da se finale igra u Nišu izazvala je negodovanje Firmaša, koji su rekli će bojkotovati utakmicu, dok je klub saopštio da je primetna težnja da Vojvodina bude uskraćena za podršku navijača.
  • Vesna

    20.06.2020 02:54
    Idemo u Nis da naplatimo dug
    Napred Vosa!!!
  • Bkuy

    19.06.2020 21:25
    Zajedno u noc


    ODLAZIMOOOO
  • Detos

    19.06.2020 21:23
    Uvek Vosa
    Iako je odluka o mestu odrzavanjaa doneta u korist partizana
    VOSU treba podrzati
    Napred Vojvodina gde igras ti tu smo i mi
    Uvek uz tebe su Novosadjani
    Samo borbeno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport