FK Vojvodina: Za sada nema obolelih, testiramo igrače

U prvom timu Fudbalskog kluba Vojvodina za sada nema obolelih od virusa korona, ali će se testiranje igrača obaviti danas, nakon čega će se znati pouzdane informacije o postojanju infekcije u novosadskom superligašu.
FK Vojvodina: Za sada nema obolelih, testiramo igrače
Foto: 021.rs
Kako je rečeno u klubu za 021.rs, za sada nema prijavljenih slučajeva zaraze, ali će igrači biti testirani u toku dana, pa bi rezultati trebalo da se znaju u večernjim satima. 
 
Prisustvo virusa korona potvrđeno je u Crvenoj zvezdi, Spartaku, ali i u Partizanu, gde su zaražena dvojica igrača. 
 
Jedan od njih je Aleksandar Šćekić, koji je finalu Kupa Srbije igrao protiv Vojvodine. Igrači Vojvodine su u kratkom vremenskom razmaku igrali dve utakmice sa Partizanom. 
 
Prva je bila u Novom Sadu, gde je na "Karađorđu" bilo prisutno oko 5.500 gledalaca. Nekoliko dana kasnije, na utakmici finala Kupa, u Nišu, bilo je prisutno oko 8.000 građana. Dan kasnije, nakon što su osvojili Kup, igrače Vojvodine dočekalo je na "Karađorđu" nekoliko hiljada Novosađana. 
  • Goran Čunjević

    05.07.2020 18:28
    Nek je srecan nedeljni rucak
    Hvala vam.
  • Slanina

    03.07.2020 21:14
    Omladinci zarazeni
    Ima zarazenih u omladinskom timu. Vraceni sa priprema ranije.
  • V

    03.07.2020 15:49
    Bolje te navijace da testirate sto su dva dana skakali tuda kao za dan mladosti....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.