Voša izvukla bod u duelu sa Čukaričkim

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u meču sa Čukaričkim, rezultatom 2:2, u drugom kolu Superlige Srbije.
Strelci za Čukarički su bili Šapić u 40. i Eze u 54. minutu, dok su Voši remi doneli Čović u 56. i Saničanin u 57. minutu meča.
 
Nije domaći teren mnogo pomogao fudbalerima Vojvodine u meču protiv beogradskom tima. Izabranici Nenada Lalatovića nisu prikazali dovoljno ubedljivu igru da bi upisali prvu pobedu u šampionatu. 
 
Lalatović je odmah "u vatru" bacio novopridošlog Novicu Maksimovića, koji se, čim je dobio papire, našao u prvoj postavi umesto standardnog Siniše Saničanina, koji će, pokazaće se, spasiti crveno-bele od poraza.
 
Pripretila je prvo Vojvodina, kada je Zukić ostavio loptu Mrkaiću. Napadač je šutirao ka golu Čukaričkog, ali je lopta prošla pored stative. 
 
Mogao je Čukarički da dođe do gola u 21. minutu, kada je N'Diaje imao odličnu priliku, ali je sa nekoliko metara promašio gol. Ipak, poveli su gosti pred kraj prvog dela igre. Nakon centaršuta sa leva strane, lopta je Šapiću pala na nogu i ovaj je preciznim udarcem savladao Simića.
 
Čukarički je prednost uvećao na startu drugog poluvremena, preko bivšeg igrača Vojvodine - Vinsenta Ezea. Stvorila se gužva u šesnaestercu Vojvodine, lopta  je stigla do Ezea, koji je sa četiri-pet metara šutirao i savladao čuvara mreže Vojvodine.
 
Onda su se domaći probudili i u roku od dva minuta se vratili meč. Čović je u 56. minutu iskoristio centaršut sa desne strane, te je preciznim udarcem uspeo da smanji prednost. 
 
U sledećem minutu Saničanin, koji je zamenio Maksimovića, pokazao je svoju vrednost. Snažnim udarcem sa 11 metara zatresao je mrežu "Čuke" i doneo izjednačenje crveno-belima.
 
Do kraja meča bilo je prilika na obe strane, ali bez uspešne realizacije, pa su timovi morali da se zadovolje podelom bodova.
 
Vojvodina u dva odigrana kola ima dva remija, uz četiri postignuta i isto toliko primljenih golova. 
 
U narednom kolu, 9. avgusta, Vojvodina odlazi na gostovanje Voždovcu.
  • NS

    06.08.2020 19:45
    Skroman pocetak nema sta ali nadamo se da ce biti bolje kada dodje vreme za euro scenu. Mi bi trebali biti u 15-tim kolu do tada i punoj formi a oni tek da izadju iz priprema...
  • Detos

    06.08.2020 16:19
    Vosa
    Vise zelje i borbenosti
    Idemo dalje
    NAPRED VOSA
  • Nsss

    06.08.2020 15:32
    Vrati se Zoko i vodi Vošu uspešno po Evropi kao pre nekoliko godina! Bilo je nezaboravno i u NS po Evropi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.