Voša će dovesti novo pojačanje samo ako ode neko od igrača

Iako prelazni rok traje do 5. oktobra, Vojvodina je u najvećoj meri već sada formirala svoj tim.
Voša će dovesti novo pojačanje samo ako ode neko od igrača
Foto: 021.rs
Prema rečima šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, tim će dovesti novo pojačanje u slučaju da iz kluba ode neko od sadašnjih igrača. 
 
Glavne promene u timu napravljene su odlaskom Emila Rockova, ali i ponovnim dolaskom Vladimira Kovačevića i Novice Maksimovića. Iz kluba je otišao i Jovan Kokir, dok je "Karađorđe" privremeno napustio Mihajlo Nešković. 
 
Lalatović je imao svoj spisak želja, među kojima je bio i kapiten Mladosti Miloš Šatara, ali je tim iz Lučana, po mišljenju Voše, tražio previše novca za svog lidera tima.
 
"Zadovoljan sam i rekao sam da ne treba nagomilavati igrače. Bilo je nekoliko igrača koji su mi se dopali, ali kad pitam za njih, njihovi klubovi kažu da moramo da platimo obeštećenje od po 300-400 hiljada evra. Naravno, mi nismo u mogućnosti da plaćamo toliko", poručuje Lalatović.
 
On dodaje da se trudio da sačuva budžet Vojvodine i da igrači koji dolaze u klub budu slobodni.
 
"Njihova plata nije mala za srpske uslove, ali barem ne moramo da platimo 200-300 hiljada evra samo da bismo ga doveli. Konkurencija je dobra i zadovoljan sam igračkim kadrom. Pošto još nije gotov prelazni rok, jedino ukoliko nam neki igrač ode, možemo da dovedemo zamenu za njega", zaključuje šef struke crveno-belih.
 
Igrači koji su zanimljivi i drugim timovima su svakako Dejan Zukić, Mirko Topić, Petar Bojić, ali i defanzivac Siniša Saničanin. Ipak, nije poznato da li je za njih stigla konkretna ponuda u klub.
  • vosa

    19.08.2020 20:07
    Boze pomozi
    Nismo ni mislili da ce te dovesti neko ozbiljno pojacanje. Uprava napolje.
  • Vosa

    19.08.2020 13:16
    Jedna jedina
    Po kojoj ceni zvanicno prodaju igrace
    Nece moci ni petlice da kupe
    Uprava bi trebala mnogo ozbiljnije da radi na kupoprodjii igraca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.