Voša preokretom do ubedljive pobede

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Rada rezultatom 4:1, u 11. kolu Superlige Srbije.
Voša preokretom do ubedljive pobede
Foto: 021.rs
U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca na "Karađorđu", strelac za goste bio je Živković u trećem, dok su golove za Vošu postigli Bralić u 11, Čović u 55, Damnjanović u 69. (ag) i Vukadinović u 79. minutu.
 
Pred početak utakmice, v.d. predsednika FK Vojvodina Dragoljub Samardžić uručio je plaketu i uramljen dres sa brojem 100 šefu stručnog štaba crveno-belih Nenadu Lalatoviću, povodom njegove 100. utakmice na klupi "stare dame".
 
Nakon što je meč počeo, Rad je poveo već u trećem minutu. Na levoj strani, Damnjanović se izborio za loptu i poslao je do Živkovića, koji je preciznim udarcem sa desetak metara doveo svoj tim u vođstvo. Međutim, Vojvodina je uzvratila već u 11. minutu. Drinčić je centrirao iz slobodnog udarca, a Bralić odlično skočio i glavom izjednačio rezultat.
 
U 31. minutu, Voša je imala novu priliku, kada je sa sedam-osam metara iskosa šutirao najpre Andrić, a potom i Bojić, ali je u oba navrata Kahriman odbranio. Vojvodina je mogla do pogotka i u 45. minutu, kada je sa oko 23-24 metra šutirao Topić, ali je ponovo odbranio Kahriman. Praktično već u sledećem napadu, Bojić je odlično dodao loptu do Topića, koji je još jednom šutirao, ovoga puta sa desetak metara, ali je opet odlično reagovao golman gostiju.
 
Već u prvom minutu drugog poluvremena, Vukadinović je odlično šutirao sa petnaestak metara iskosa, ali je još jednom sjajno odbranio Kahriman. Samo minut kasnije, posle kornera koji je izveo Drinčić, odličan udarac glavom je uputio Čović, ali je opet fantastično reagovao golman Rada. Međutim, što se nije desilo tada, dogodilo se u 55. minutu.
 
Blizu korner zastavice, Bojić je oduzeo loptu jednom fudbaleru Rada i potom centrirao, a Čović opet odlično skočio i preciznim udarcem glavom poslao loptu u bliži donji ugao golmana Kahrimana. Već u 69. minutu, bilo je 3:1 za Vojvodinu. Bojić je šutirao sa petnaestak metara, a lopta je pogodila Damnjanovića i odbila se u mrežu gostujućeg tima.
 
U 78. minutu, dosuđen je penal za Vojvodinu. U kontranapadu crveno-belih, Đorđević je centrirao, nakon čega je lopta pogodila u ruku Lazarevića, pa je sudija Andrija Stojanović dosudio najstrožu kaznu. Penal za Vojvodinu je izveo Vukadinović i povisio prednost "stare dame".
 
Do kraja meča, crveno-beli su sigurno kontrolisali loptu i tako ostvarili pobedu.
  • Žvalonja

    17.10.2020 09:41
    Bravo Voša
    Samo gazi!!!!
    Mrzim zvezdu
    I partizan
    Mrzim zemun
    Mrzim rad
    Mrzim tebe
    Mrzim njega
    Mrzim ceo Beograd
  • navijac

    17.10.2020 09:34
    @Milos16.10.2020 • 21:40
    Hm
    "Mlati boraniju u ligi, al čim promolimo nos u Evropu sledi packa.."

    Tacno. I tuzno.
  • Detelinarac

    17.10.2020 08:38
    @Lovac
    Vidi se da si iskren i pravi navijac Vojvodine cim ti je 2.mesto u glavi... pustas crveno belog brata da bude prvi bravo firmas...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.