Član Vošine uprave Lalatoviću: Nije na treneru da se bavi kadrovskim pitanjima

Član Upravnog odbora FK Vojvodina Milan N. Đukić reagovao je na izjavu šefa stručnog štaba crveno-belih Nenada Lalatovića, u kojoj je, između ostalog, poručio da klub što pre mora da dobije predsednika i sportskog direktora.
Član Vošine uprave Lalatoviću: Nije na treneru da se bavi kadrovskim pitanjima
Foto: 021.rs
Prema njegovim rečima, šef stručnog štaba treba da se bavi vođenjem tima, a ne kadrovskim temama i rukovođenjem kluba.
 
"Imam poštovanje za rezultate našeg trenera Nenada Lalatovića, samo nije njegovo da se bavi kadrovskim pitanjima i vođenjem kluba i to u javnosti. Lalo, ti si trener i nastavi da radiš taj posao", poručio je Đukić.
 
Posle pobede protiv Rada i njegove jubilarne 100. utakmice na klupi Vojvodine, šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović pohvalio je i rukovodstvo svog kluba, ali naglasio da smatra da rukovodstvo Vojvodine mora biti pojačano, o čemu više na OVOM LINKU.
 
Fudbaleri Vojvodine će naredni meč odigrati u sredu, kada će, u 1/16 finala Kupa Srbije, od 14:30 časova gostovati ekipi Jedinstva u Rumenci.
  • Istina

    20.10.2020 01:43
    LaLat
    Posto lalatovic vodi racuna o klubu , i kaze kako je Vojvodina veliki klub koji mora da ima direktora i predsednika , zasto ne kaze i kako Vojvodina mora da ima trenera koji dolazi redovno na treninge i koji dolazi u karantine i konferencije za stampu ! Bruka i sramota za klub !
  • Slaninar 100%

    19.10.2020 07:43
    UPRAVA NAPOLJE!!!
    Mislim, ako ta "stelt uprava" uopšte postoji... Bandigazde, stidite se stražnjica, pošto obraza evidentno nemate!
  • Армаггедон

    18.10.2020 10:28
    Милан Вјештица за Директора!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.