Novosadska liga: Veternik na vrhu, ali TSK preti

Na terenima Novog Sada i okoline proteklog vikenda odigrane su utakmice 14. kola Novosadske lige.
Novosadska liga: Veternik na vrhu, ali TSK preti
Foto: 021.rs
Veternik je nastavio sa dobrim rezultatima, te i dalje uspeva da održi dva boda prednosti u odnosu na preteći TSK. U poslednjem duelu Veternik je savladao Omladinac ubedljivim rezultatom 4:0. 
 
Plavi su do novog trijumfa stigli golovima Srdanovića, Kitića, Đokića i Čalije, a saldo kada su u pitanju žuti kartoni pokazuje da su domaćini igrali agresivnije, što im se i rezultatski isplatilo.
 
Sirig je dosta sigurno započeo sezonu, ali klubovi ispod njega pokazuju tendenciju da ga skinu sa trećeg mesta na tabeli. Najbliži su Bačka 1923 i ŽSK sa 27 bodova, samo bodom manje u odnosu na Sirižane. 
 
Upravo je Bačka 1923 pokazala da može bolje od četvrte pozicije i to upravo na terenu sportskog centra "Preporod" u Sirigu. Kako prenosi "Novosadski fudbal", utakmica je bila dosta nervozna i sa mnogo prekida. Ipak, momci iz Đurđeva utrpali su dva gola domaćinu i kući odneli značajna tri boda, a strelci su bili Trivunović i Bagić.  
 
Nakon što su odmerili snage sa Fruškogorskim partizanom iz Bukovca, na megdan Fruškogorcu su stigle još jedne komšije, ovog puta iz Petrovaradina. Do osme prvenstvene pobede stigli su minimalnim rezultatom, pogotkom Jevtića. 
 
TSK nastavlja da preti prvoplasiranom Veterniku, ne dajući im da se dodatno odlepi na vrhu tabele. Za vikend su savladali Bačku sa 3:0.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Slavija - Futog 1:1, Titel - Jedinstvo 0:3, Susek - Hajduk 3:2, Šajkaš - Tatra 5:1, ŽSK - Fruškogorski partizan 2:2.
 
Na vrhu tabele su Veternik sa 35 bodova, a prate ga TSK sa 33, Sirig sa 28, a iz prikrajka svoju priliku čekaju i Bačka 1923 i ŽSK sa 27 bodova. Na dnu su Titel, Susek i Hajduk sa samo jednim osvojenim bodom.
  • Тск

    03.11.2020 20:47
    Ајмо
    Само фер и поштено, један је ТСК

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport