Lalatović: Bilo bi nezasluženo da smo pobedili

Posle remija njegovog tima protiv Metalca, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da bi bilo nezasluženo da su crveno-beli došli do trijumfa.
Lalatović: Bilo bi nezasluženo da smo pobedili
Foto: 021.rs
Vojvodina je sinoć igrala nerešeno 3:3 (1:1) protiv Metalca, u 14. kolu Super lige Srbije.
 
"Moram da budem iskren i kažem da bi bilo nezasluženo da smo pobedili. Ovo je realan rezultat, posle utakmice koja je bila otvorena sa obe strane. Čestitam ekipi Metalca na prikazanoj igri, kao i Žarku Lazetiću na postavci, čime je još jednom pokazao da je sjajan trener. Mojoj ekipi ne sme da se desi da, kad na strani postigne tri gola, u poslednjih 10 minuta primi dva. Međutim, to je fudbal", izjavio je Lalatović.
 
Narednog vikenda se u Super ligi Srbije, zbog reprezentativne pauze, neće igrati redovno prvenstveno kolo, a prvenstvo će biti nastavljeno za dve nedelje, kada će Vojvodina na svom terenu dočekati ekipu Crvene zvezde.
  • Фирма Коцељева

    07.11.2020 20:03
    Два гола предности смо прокоцкали Лалате. О чему причаш ти?
  • Aleksandar

    07.11.2020 13:16
    Ne brini Lalate jer ćeš posle ovog kola imati bod više u odnosu na fk GROMADU!Desiće se skorašnji scenario kada smo mi igrali nerešeno sa Javorom.Samo su sada u pitanju drugi crveno beli ali su kao i prvi bolji od fk GROMADE tako da opušteno,planirajte sledeću tekmu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.