FK Kabel ljut posle remija: Sram vas bilo sudije

Fudbaleri Kabela remizirali su protiv Jagodine, rezultatom 2:2, u 16. kolu Prve lige Srbije, a Novosađani nisu krili nezadovoljstvo deljenjem pravde na ovom meču.
Golove za Kabel postigao je Mesarović u 16. i 31. minutu, isti igrač je postigao autogol u 9. minutu, a gosti su remi izborili golom Ristića u 32. minutu meča.
 
Mesarović je nesretno naleteo na loptu, nakon izvedenom kornera, poslavši je u svoju mrežu. Već tada su se javile prve čarke između igrača Kabela i sudija na meču. 
 
Bivšeg asa Vojvodine taj događaj nije poremetio i brzo je pokazao zašto je jedan od najboljih pojedinaca u novosadskom prvoligašu. Ubrzo je snažnim udarcem pogodio za izjednačenje, a u 31. minutu pogađa za vođstvo svog tima. Kod drugog pogotka bio je dovoljan jedan dugi pas kapitena Petrovića, Mesarović je odlično promakao odbrani Jagodine i potom lobovao golmana gostiju.
 
Već u sledećem minutu Jagodinci su izjednačili. Nije dobro reagovala odbrana Kabela, te je na loptu naleteo Ristić, kojem nije bilo teško da je pošalje u pravi ugao. 
 
Bunili su se domaći igrači u nekoliko navrata zbog sudijskih odluka, a klub se oglasio na zvaničnom Fejsbuk profilu sa porukom: "Sram vas bilo sudije!" Oni su oštro kritikovali glavnog arbitra Bogdana Džakovića i njegove pomoćnike Ivicu Stojanovića, Slobodana Krstića i Stefana Jeknića.
 
"Fudbalski klub Kabel je dosta ćutao na nepravde koje mu se plasiraju skoro svako kolo. Umesto igrači da budu glavni akteri ovog derbija, sudije u plavom kojima ni ime ne želimo da spomenemo uzimaju sebi za pravo da svojim namernim ili ne namernim potezima upropaste ovaj derbi! Nadamo se da će nadležni organi detaljno analizirati ovaj meč i da će sudije sa ovog meča biti sankcionisane jer je više nego očigledno da nisu dorasli ovom stepenu takmičenja", poručili su u Kabelu. 
 
Posle 16. kola Kabel je drugi u prvenstvu, sa sedam bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Radnički. U narednom kolu Kabel odlazi u Pančevo, gde će igrati protiv Železničara.
 
  • White

    22.11.2020 19:26
    A zasto se VI zalite na sudjenje?!?
  • Армаггедон

    22.11.2020 18:27
    Хахахахахахахахахахахаха,па људи где ми живимо,лопов виче:држте лопова:

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.