Lazetić našao mesto u FSS, pa progovorio o dešavanjima u Vojvodini

Bivši sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Nikola Lazetić biće novo pojačanje Fudbalskog saveza Srbije, prenose beogradski mediji.
Lazetić se zahvalio gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću jer je, kako je rekao, fudbalski klub Vojvodina od njega uvek imao podršku.
 
Kako Sport klub saznaje, Lazetić će dobiti značajna ovlašćenja u radu sa mlađim reprezentativnim selekcijama.
 
Tačno definisana hijerarhijska pozicija nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde, Obilića i Vojvodine, potom i internacionalca u Turskoj i Italiji, trebalo bi da bude ozvaničena tokom naredne nedelje. Poslednjih 18 meseci sektor u kojem se, kao pojačanje, očekuje i Lazetić, pod vođstvom sportskog direktora Vladimira Matijaševića i koordinatora Gorana Grkinića, reformisan je iz temelja - promenjeni su svi selektori, sa uspehom obavljeni pregovori sa nekoliko momaka rođenih u inostranstvu, revidirani spiskovi reprezentativaca...
 
Od Lazetića se očekuje da, zajedno sa već uhodanim dvojcem, pojača "predseniorski" sektor i sa konsolidacijom prilika na globalnom nivou donese konkretne rezultate u jednoj od najponosnijih sfera Fudbalskog saveza Srbije.
 
Imenovan po dolasku Vojislava Gajića na čelo, juna prošle godine, Lazetić se nije dugo zadržao na mestu sportskog direktora Vojvodine. 
 
Kako piše Sport klub, angažovanjem Lazetića, prethodno i cementiranjem pozicije sportskog direktora Vladimira Matijaševića, Fudbalski savez Srbije ulazi u burne decembarske dane odluke. Kako vreme odmiče, jačaju pozicije i predsednika Slaviše Kokeze, pa će centralna tema u narednom periodu biti definitivan izbor selektora. Prvi na listi kandidata i dalje je Vladan Milojević.
  • pera

    07.12.2020 18:46
    nije im nikad dosta
  • Istinomer

    07.12.2020 17:16
    Čekaj , zar pre par dana “ujedinjeni” nisu izdali saopštenje u kome optužuju Bajatovića i Lazetića da su nenamenski potrošili ogromne novce i tako oštetili Vojvodinu!?
    Kako sad tišina kad je čovek dao izjavu da se odriče svakog evra u korist Vojvodine?
    Šta još treba da se desi pa da svima bude jasno šta se krije iza ovi literarnih radova “ujedinjenih” i riyaliti press konferencija Lalatovića !?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.