"Oficijelni bicikl FK Kabel" iz šale završio na sajtu za prodaju, naći će se na humanitarnoj aukciji

Oficijelni bicikl Fudbalskog kluba Kabel postavljen je nedavno na sajtu za prodaju stvari, a oglas se raširio po društvenim mrežama zbog šaljivog opisa.
Crveno-crni bicikl, sa grbom novosadskog prvoligaša, pre tri nedelje postavljen je na sajt "kupujemprodajem" i oglašen je na prodaju po ceni od 100 evra. 
 
Iako sam bicikl nije preterano atraktivan, pažnju je privukao opis dvotočkaša. 
 
"Bickl mesec dana vozio Boba Novaković, legenda Vojvođanskog fudbala, od Limana 1 do stadiona kraj Štranda, dok nije posle saobraćajne nesreće dodeljen Predragu Govedarici, jer je primećeno da je u automobilu velika opasnost po okolinu a najviše po sebe samog. Vožen od Novosadskog pozorišta do Štranda poslednja dva meseca. Samo leva pedala korišćena, jer je desna noga bila povređena. Preporuka za roditelje mladih fudbalera da kupe bicikl jer može da pređe fudbalsko znanje na kupca preko sedišta, a to garantuje minimum Seriju A ili Primera Divizion", navodi se u oglasu.
 
  
 
Boba Novaković je Slobodan Novaković, sedmica Kabela, igrač koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Vojvodinu, Novi Sad, Hajduk iz Kule, Proleter, Spartak, švajcarski Old Boys. Predrag Govedarica je takođe fudbaler Kabela, prekaljeni vezista koji je nastupao za Čukarički, Srem, Mladenovac, Bežaniju, Proleter, Grafičar, ali i za kazahstanske klubove Irtiš, Taraz, Akžajik. 
 
Upravo je Govedarica, koji je standardni prvotimac novosadskog kluba, iako je na zalasku karijere, okačio oglas na sajt za prodaju. Kako kaže za 021.rs, iako je sam opis oglasa šaljiv, u njemu ima istine, jer je zaista bio vožen na relaciji Novosadsko pozorište-Štrand i zaista mu je bio dat na korišćenje. Ipak, neće ga prodati.
 
"Neću ga prodati, oglas je postavljen u šali, ali je ideja da bude dat na neku humanitarnu aukciju i da se od novca za koji bude prodat pomogne nekome. Definitivno ima vrednost zato što je korišćen u sezoni kada igramo dosta dobro i kada smo u vrhu Prve lige, a možda bude i istorijska sezona ukoliko se plasiramo u Superligu Srbije", poručuje Govedarica.
 
 
 Foto: Jelena Grlić
 
Kabel je jesenji deo šampionata završio na drugom mestu u Prvoj ligi Srbije, sa pet bodova zaostatka u odnosu na Radnički 1923, ali i sa šest bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Grafičar, što je dovoljno za miran zimski san. Nedavno su startovale pripreme za nastavak sezone, stigla su pojačanja iz Vojvodine Nikola Mirić i Vukašin Bogdanović, a u klubu poručuju da za tim mnogo znači i to što saradnju nastavljaju i Govedarica, Petrović, Mesarović, Karać, Petrić i Srbijanac. 
 
Cilj novosadskog prvoligaša je plasman u Superligu Srbije, čime bi Novi Sad prvi put u istoriji imao tri kluba u najjačem domaćem fudbalskom takmičenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.