Košarkaši Vojvodine razigrani protiv Metalca

Košarkaši Vojvodine savladali su u gostima ekipu Metalca, rezultatom 81:65, u 18. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine razigrani protiv Metalca
Foto: 021.rs
Novosađani su do pobede u Valjevu stigli osvajajući četvrtine sa 26:18, 23:16, 22:14, 10:17.
 
Od samog starta su krenuli sigurno košarkaši Vojvodine i već u prvoj četvrtini napravili prednost od osam poena. Do poluvremena su tu prednost uvećali, a odličnim tempom nastavili su i u drugom poluvremenu. 
 
Tek u poslednjoj četvrtini su dozvolili domaćinu da se malo razigra i da otopi razliku u poenima, ali su bili bezbrižni momci iz Novog Sada, jer su pobedu i nove bodove već stavili u džep. 
 
Igrali su košarkaši Vojvodine dobro u svim aspektima igre, u odbrani su bili odgovorni, u napadu brzi i efikasni. Imali su u jednom momentu i 24 poena prednosti, što objašnjava "opuštanje" u poslednjoj četvrtini.
 
Najviše poena, ukupno 15, u ekipi Vojvodine postigao je Nikola Gaćeša, u skokovima se istakao Aleksa Nikolić, a u asistencijama kapiten Krsto Bjelica.
 
Narednu utakmicu Vojvodina igra 30. januara, kada će dočekati ekipu Pirota. 
 
Voša je sa 29 bodova treća u šampionatu, ispred nje su Zlatibor sa 31 i Mladost sa 33 boda. Obe ekipe ispred Vojvodine imaju i utakmicu više u odnosu na novosadski tim.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.