Voša slavila protiv Voždovca, u loži čitava uprava, Kokeza i Pantelić

Fudbaleri Fudbalskog kluba Vojvodina savladali su danas Voždovac, rezultatom 2:0, u utakmici 22. kola Superlige Srbije.
Voša je tako ostvarila prvu pobedu u prolećnom delu sezonu.
 
Golove za Vošu postigli su Vukadinović u 49. i Bojić u 80. minutu. 
 
Voša je imala inicijativu koju je na kraju krunisala osvajanjem tri boda. Pobedom protiv Voždovca crveno-beli uspevaju da održe razliku u odnosu na četvrtoplasirani Čukarički, kojem beže četiri boda. Isto toliko bodova Vojvodina zaostaje za drugoplasiranim Partizanom.
 
Prethodnih nedelja situacija u klubu je bila prilično nestabilna, a šef struke Lalatović i igrači otvoreno su negodovali zbog neisplaćenih zarada i nepojavljivanja članova uprave kluba na utakmicama. 
 
Ovog puta viđena je nešto drugačija slika. Iako nije bilo navijača na tribinama, u loži "Karađorđa" bila je prisutna čitava uprava Voše, a kao specijalni gosti utakmicu su gledali predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i potpredsednik saveza Marko Pantelić.
 
Podsetimo, FSS je nedavno finansijski pomogao Vojvodinu kako bi prebrodila krizu u kojoj se našla.
  • MUZIČARI KOJI BIJU

    19.02.2021 16:31
    Pesma nas je održala...
    Čudna jada od Novog Sada grada
    Sve od lani, pa evo do sada
  • FKV

    18.02.2021 20:37
    Vise nije KokezaBet? Sad smo dobri?
  • Mile rent-a mozak

    18.02.2021 09:40
    Preporučujem osobama iz tzv. lože, da pogledaju kako izgledaju stadioni u NFL ili stadion Mančester junajteda (postoji emisija od 45 minuta), jer oni imaju zastakljene lože sa grejanjem, prostor gde može da se ruča i piju Don Perinjoni, mogu da kresnu tompus i još ponešto. Ne pristoji ovakvim veličinama da sede 90 minuta na plastičnim stolicama, na hladnoći i vetru, niti mogu da pričaju od mraza. Da li vi znate koliko država i klub gube, zato što posle utakmice, umesto da se parafiraju dogovori i ugovori, moraju isti da se odvode u turska ili finska kupatila na odmrzavanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.