Odbojkaši Vojvodine bez finala Kupa, ispuštena prednost iz prvog meča

Odbojkaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u finale Kupa Srbije, pošto su u Kragujevcu poraženi od Radničkog sa 3:0 u setovima.
Odbojkaši Vojvodine bez finala Kupa, ispuštena prednost iz prvog meča
Foto: 021.rs
Porazom u polufinalu izabranici Siniše Gavrančića su ostali bez prilike da brane trofej Kupa. 
 
Novosađani su otišli u Kragujevac kao favoriti, pogotovo zato što su imali prednost od 3:1 u setovima, nakon utakmice u Novom Sadu. U taboru crveno-belih poručivali su da imaju samopouzdanja, ali da se ne opuštaju i da idu na pobedu.
 
Da nema razloga za opuštanje pokazali su igrači Radničkog. 
 
Domaćini su prvi set uzeli sa 25:23, a drugi sa 25:21. U trećem setu je viđena velika borba, igralo se poen za poen i na kraju su više staloženosti pokazali igrači domaćeg tima, koji su osvajanjem trećeg seta sa 31:29, izborili plasman u finale Kupa Srbije.
 
Drugi polufinalni par su Ribnica i Partizan. Ribnica iz prvog meča vodi sa 3:2 u setovima, a u nedelju na svom terenu dočekuju Beograđane.
  • Mirko

    19.02.2021 15:13
    Najavio
    Najavio sam ovaj scenario pre par nedelja.
    Odbojku vise ne vode istinski zaljubljenici i stručnjaci. Odbojku Novog Sada vode nacionalni penzioneri koju guraju svoju decu dok prave talente guše i sputavaju. Pogledajte samo broj naših igrača i igračica u reprezentaciji sada i pre par godina.
  • Gledalac

    19.02.2021 09:59
    Pa dobro ne može se sve uzeti uvek
    Ali se zato može zameniti trener i odmoriti pojedini igrači

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.