Voša želi četvrtu uzastopnu pobedu protiv Partizana, crno-beli deluju nezaustavljivo

Fudbaleri Vojvodine odlaze na gostovanje Partizanu, u meču koji se igra u utorak, 2. marta, u okviru 25. kola Superlige Srbije.
Voša želi četvrtu uzastopnu pobedu protiv Partizana, crno-beli deluju nezaustavljivo
Foto: 021.rs
Trener Vojvodine Nenad Lalatović poručuje da ih očekuje težak meč, ali navodi da ima poverenja u svoj tim. Voša će ići na četvrtu uzastopnu pobedu protiv Partizana.
 
Međutim, Partizan igra odlično i u prvenstvu je neporažen još od oktobra prošle godine, te imaju niz od 12 pobeda u Superligi. 
 
"Partizan igra kvalitetan napadački fudbal i zbog tog opredeljenja oni su i efikasni, kad se uzme u obzir da smo mi trećeplasirani tim, a da su oni trenutno na drugoj poziciji i to moram da kažem zasluženo. Očekuje nas jedan težak meč, ali ja apsolutno verujem u svoj tim, verujem u svoje igrače. Mi idemo tamo da se nadigravamo sa njima. Nećemo se braniti, pokušaćemo i mi da igramo za gol više. Nemamo razloga za strah, moji momci su pokazali da znaju da igraju protiv Partizana, što govori i činjenica da imamo poslednje tri vezane pobede protiv njih. U finalu Kupa smo ih pobedili, osvojili trofej, u Novom Sadu su vodili pa smo mi prekokrenuli na 3:2, tako da će oni sigurno tražiti neku osvetu da pokažu da su bolji tim od nas", kaže Lalatović.
 
Zbog i dalje aktuelne epidemiološke situacije u Srbiji i ovaj meč će biti odigran bez prisustva publike, što je prema rečima Lalatovića prava šteta jer smatra da će utakmica protiv Partizana zasigurno biti spektakl.
 
"Očekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu, očekujem da moji igrači daju svoj maksimum, ne 100 nego 200 posto svojih mogućnosti i da sa pravom pokažemo da smo tu gde jesmo. Ono što je meni cilj ove godine jeste da odbranimo trofej Kupa Srbije. Utakmica će svakako biti jedan spektakl i krivo mi je što je korona i što neće biti publike jer tada utakmica dobije na žaru, na borbi, na jednoj vreloj atmosferi kao što je bilo u Nišu. Ja za takve utakmice živim i volim takve utakmice da vodim, one me inspirišu i izvlače maksimum kako iz mene tako i iz mojih igrača", kaže Lalatović.
 
Za utakmicu protiv Partizana šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović neće moći da računa na Mladenovića i Đurića koji su otišli na pozamnice kao ni na Čovića koji ima kartone. Takođe za sastav ekipe neće konkurisati ni Topić koji se i dalje oporavlja od lakše povrede.
 
Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u utorak, sa početkom u 16 časova, uz prenos na Arena sportu i Novosadskoj televiziji.
  • Toma

    01.03.2021 23:13
    Detoš
    Nemojte se svađati
  • Detelinarac

    01.03.2021 21:23
    Jao, pa kako ce najveci fan ZvezdaSrbija ako kiksne sutra protiv Partizana? Ima uprava Vose da ga otera kao 1 puta 1 ! Ili ces vodji ispunjavati zelje i biti sklanjalica ZvezdaSrbija ili si zavrsio svoju trenersku karijeru u nasoj dragoj Srbiji! Lalate, krsta mi, tebi je biti ili ne biti brate.....
  • Prazan Frizider

    01.03.2021 19:11
    Lalte moze jos jedan nokaut za Vucelu pa da se izljubimo u maju .
    Red je.
    Ustvari ovoga mi krsta da se ne ljubimo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.