Lalatović hvali upravu: Možda u meni proradi inat, pa ostanem u Vojvodini

Saga o tome da li će biti produžen ugovor šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću se nastavlja. I dok je prethodnih nedelja poručivao da nije siguran da li će mu biti ponuđen novi ugovor, Lalatović sada poručuje da u njemu možda proradi inat.
Lalatović hvali upravu: Možda u meni proradi inat, pa ostanem u Vojvodini
Foto: 021.rs
Sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović izjavio je da je Nenad Lalatović prvi trener kojem će biti ponuđen novi ugovor i da se ni sa kim drugim nije ni razgovaralo. Više o tome šta je pričao Kosanović pročitajte u OVOM TEKSTU.
 
Lalatović kaže da je kroz Vojvodinu prošlo mnogo boljih trenera od njega, ali da je on ispisao istoriju i postao najbolji trener u istoriji kluba po broju pobeda.
 
"To je sa moje strane neka poruka nekima. Ja sam trofejni trener i najbolji po broju pobeda, a to sve nisam postigao zahvaljujući svom kontinuitetu već zahvaljujući kvalitetu mojih igrača koji su sjajni momci", navodi Lalatović.
 
Šef struke Novosađana je protiv Javora ostvario svoju 70. pobedu. Nakon što su se smirili strasti u Vojvodini, Lalatović kaže da mora da pohvali upravu klubu "od koje su dobili sve što je trebalo da dobiju". 
 
"Malo me povredilo to što je izašlo u novinama. Ja nisam zaslužio da budem kažnjen i neću biti kažnjen. Boriti se da neko dobije nešto svoje ne zaslužuje kaznu. I da sam zaslužio, niko ne sme da izađe javno i da kaže to vama novinarima dok se prvo ne obavi razgovor sa mnom. Pogotovo pred tako važnu utakmicu sa Partizanom. Nema potrebe da klub meni okreće leđa u situaciji kada komentarišem suđenje i plaćam kaznu od 100.000 dinara iz svog džepa jer branim taj isti klub. To baš nije normalno", poručuje ovaj strateg.
 
Lalatović kaže da je ispunio svoj zadatak i da je Vojvodina blizu toga da drugu sezonu zaredom, sa njim na klupi, igra Evropu. Lalatović je ranije davao izjave da bi voleo da mu je angažman u Vojvodine poslednji u Srbiji, te da mu je namera da karijeru nastavi u inostranstvu. Sada priznaje i da je razmišljao o tome da napravi pauzu dok ne nađe inostrani angažman.
 
"Posle ovih rezultata koje smo postigli, sasvim je normalno da se više ništa ne pita već da se donese ugovor na dve godine i kaže: 'Potpišite gospodo. Ali tražim od vas da se forisraju mladi igrači. Ajde prve godine ćemo forsirati mlade, ali već druge ćemo tražiti rezultate'. Smatram da je to normalno za klub poput Vojvodine i ljude koji ga vode. Kad mi budu ponudili ugovor, onda ćemo pričati na tu temu. Kažem, hteo sam da odmorim, ali možda u meni proradi inat, pa ostanem u Vojvodini", dodaje Lalatović.
  • laviki

    10.03.2021 10:25
    Neće tebe tvoj voljeni predsednik da ostavi bez posla.
  • kum zorzi

    09.03.2021 12:31
    ne pitas se ti da li ostajes
    i bas zbiog toga ces da IDES
  • Lala

    09.03.2021 11:35
    Samohvalisavac-poltron

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport