Basketaši će se u Novom Sadu pripremati za Olimpijadu i Evropsko prvenstvo

Muška reprezentacija Srbije u basketu 3x3 okuplja se danas u Novom Sadu, a tu će i početi pripreme za predstojeće Olimpijske igre i FIBA 3x3 Evropsko prvenstvo.
Basketaši će se u Novom Sadu pripremati za Olimpijadu i Evropsko prvenstvo
Foto: 021.rs
Košarkaški savez Srbije (KSS) saopštio je da će Spens biti baza reprezentaciji Srbije za pripreme za predstojeća takmičenja. U sklopu pripremnog perioda 9. aprila biće organizovan i međunarodni turnir čiji će domaćin biti Novi Sad, a igraće se 10. i 11. aprila. Osim selekcije Srbije očekuje se da se na istom pojave reprezentacije Slovenije, Hrvatske, Francuske, Turske, Holandije, Češke, Austrije, Kanade, Rusije, Mongolije i Katara.
 
Nakon trenažnog procesa koji je predviđen da traje do petka 9. aprila, reprezentaciju očekuje učešće na međunarodnom pripremnom turniru, čiji će domaćin biti Novi Sad 10. i 11. aprila.
 
Na turniru se pored naše selekcije očekuje učešće reperezentacija Slovenije, Hrvatske, Francuske, Turske, Holandije, Češke, Austrije, Kanade, Rusije, Mongolije i Katara.
 
Na spisku selektora Gorana Vojkića i trenera Danila Lukića i Marka Ždera našla su se osmorica igrača i to: Mihailo Vasić, Stefan Stojačić, Aleksandar Ratkov, Stefan Kojić (svi iz ekipe Liman), Marko Savić, Dejan Majstorović (obojica iz ekipe Ub) i Dušan Domović-Bulut (Novi Sad).
  • A

    05.04.2021 15:14
    Da li ce turnir biti na otvorenom ili u nekoj od sala?

    Da li ce publika moci prisustvovati turniru (obicni smrtnici, a ne familija, prijatelji i drugi basketasi)?
  • Pavle

    05.04.2021 14:57
    Dream team
    Bulut Stojačić Majstorović, pa 10 mesta rastojanja...
  • Limanoid

    05.04.2021 13:38
    Ovi će bogami doneti Limanu prvu olimpijsku medalju u kolektivnim disciplinama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.