Odbojkaši Vojvodine žele da podignu trofej prvaka u Beogradu

Odbojkaši Vojvodine imaju priliku da odbrane naslov državnog prvaka, dok se Partizan bori za majstoricu u finalu plej-ofa domaćeg šampionata.
Odbojkaši Vojvodine žele da podignu trofej prvaka u Beogradu
Foto: 021.rs
Četvrta utakmica finala igra se u ponedeljak, u hali Master, u Beogradu. Vojvodina vodi 2:1 u pobedama, a u taboru aktuelnog prvaka poručuju da je jedan poraz u finalnoj seriji sasvim dovoljan, te da idu na to da peti put zaredom podignu trofej šampiona Srbije.
 
"Verujem da nam je to jedno iskustvo poraza u drugoj utakmici dovoljno, da ovoga puta na teren izađemo spremnije i hrabrije, bez opterećenja. Moramo napasti, odigrati agresivnije, sigurnije i boriti se za svaku loptu od prvog do poslednjeg poena. Ako mi budemo igrali našu igru i ispoštovali sve taktičke dogovore, neće biti problema. Naš cilj je titula", kaže Filip Kovačević, koji se vratio na teren nakon oporavka od povrede.
 
Srednji bloker Nemanja Mašulović kaže da Partizan nema šta da izgubi i da će igrati na sve ili ništa. 
 
"Ali, kvalitetnija smo ekipa, samo to treba da pokažemo na terenu. Treba da razmišljamo o onome što ćemo mi da uradimo, da ne mislimo previše o pritisku. Moramo biti odlučniji i agresivniji. U svakom slučaju sada možemo da računamo i na Blagojevića i Kovačevića, znači nam to što su se vratili na teren", navodi on.
 
Šef stručnog štaba Slobodan Boškan kaže da će njegov tim odigrati maksimalno precizno, konkretno, snažno i borbenu.
 
Utakmica između Vojvodine i Partizana počinje u 17 časova, a publika može da ga prati na Radio-televiziji Srbije ili na Arena sportu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.