Basketaši Novog Sada trijumfovali u Sankt Peterburgu

Basketaši Novog Sada, predvođeni Dušanom Domovićem Bulutom, trijumfovali su na trećem ovosezonskom turniru Junajted lige Evropa u Sankt Peterburgu.
 Basketaši Novog Sada trijumfovali u Sankt Peterburgu
Foto: 021.rs (arhiva)
Novosađani su u pet mečeva zabeležili isto toliko pobeda, apsolutno zasluženo su osvojili prvo mesto, a Domović Bulut je proglašen za MVP-a.
 
Trijumf još više dobija na značaju ako se u obzir uzme podatak da je izmenjena ekipa Novog Sada, u kojoj su i Marko Dugošija, Marko Milaković i Dejan Janjić, pobedila neke od najboljih timova sveta u ovom trenutku.
 
U polufinalu su bili bolji od velikog rivala Rige 15:13, a u finalu su savladali Amsterdam 18:17.
 
Osvajanjem prvog mesta Novi Sad je izborio učešće na završnom turniru Junajted lige Evropa, na kome će se takmičiti osam najboljih ekipa i koji se igra 26. aprila, takođe u Sankt Peterburgu.
  • Leta

    19.04.2021 14:35
    3x3
    Bravooooooooooooooooo .
    Maksimalna podrška za sve i najbolji u Tokio.
  • Liman

    19.04.2021 09:05
    Liman
    Liman je to, bre!!!
  • Detelina

    18.04.2021 14:17
    Bilo bi skroz cool kad bi on nosio našu zastavu na ceremoniji otvaranja olimpijade u Tokiju ove godine. Nova disciplina od ove godine i glavni favoriti za zlato...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport